Mitől lehet ilyen a fiam fenekénél? (kép lent)
lassan 1hete ilyen.a 11hónap alatt soha nem volt még csak piros se neki a feneke,de most...először csak pár apró piros pötty lett,aztán egyre több körülötte,aztán már ilyen összefüggő foltba jelentek meg ezek a pöttyök,és már a fütyijén is van,nem csak körülötte,és már néhol száraz is a teteje.Mi lehet ez,vagy mitől?Ekcéma?Mivel kenjem,vagy hova vigyem?Eddig sudocremmel,bepanthennel,neogranormonnal kentem,de semmi javulás.
Én 100%, hogy elvinném orvoshoz!!!
Nem túl bizalomgerjesztőek ezek a pöttyök!!Főleg, ha csak rosszabb lesz!!!
Mindenképp vidd el orvoshoz, ha eddig nem használt a soudocream,és a neugranormon sem, akkor nem valószínű, hogy pelenka kiütés illetve a melegtől.
De az jó tipp, hogy hagyd többet szellőzni,és irány a doktor néni/bácsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fiamnak ugyanilyen volt, sőt 2 el is fertőződött, mert én is csak vártam, hátha a pelustól, melegtől van. Mivel hétvége volt, így a dokink írt rá Castellani ecsetelőt, hétfőn meg mentünk a bőrgyógyászatra, ahol vettek kenetet és kapott egy kenőcsöt (Bactroban), a kenőcs használata előtt kamillával jól le kellett mosni. Ez 1 hét alatt hozta neki helyre, 2 hét múlva volt eredmény, egy Staphylococcus aureus baktérium fertőzése volt.
Inkább lássa "feleslegesen" orvos, mint hogy komoly baj legyen belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!