Hogy csináljátok, hogy minden nap ugyanabban az időben fürdettek?
Figyelt kérdés
Kisfiam 10 hetes, sajnos tápszeres. 4 óránként eszik, de éjjel ugye nem keltem fel, illetve, ha 3 és fél óra után kér enni, akkor adok neki. Így viszont elcsúszik a fürdés. Mert ugye fürdés után van kaja utána alvás, ezt így szokta meg. Viszont így az evés miatt van, hogy 8-kor, van hogy 9-9.30-kor tudom fürdetni. Akkor most hogyan csináljam, hogy minden nap ugyanarra az időre jöjjön ki a fürdés?2011. jún. 22. 13:44
11/11 anonim válasza:
nekünk sem állt még be a rendszerünk (3 és fél hónapos), én úgy csinálom, hogy pl eszik du. 5kor, aztán vagy alszik egy kicsit vagy nem, 7kor fürdés előtt is megetetem, persze nem annyit adok neki, mintha 4 óra telt volna el a két evés között (anyatejet kap cumisüvegből-lusta szopizni), és így megmarad az evés-fürdés-alvás rendszere. nekünk bevált, hogy evés után fürdik, este 11kor még megálometetem, és így kibirja fél5-5ig hajnalban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!