Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan segíthetnék 7 hetes...

Hogyan segíthetnék 7 hetes babámnak?

Figyelt kérdés
Az utolsó szopi után ami fél 10 körül van, keserves sírásba kezd, kb 1-1,5 órán át, aztán nagy nehezen elalszik, reggel 4-5-kor kel újra. Gondolom a pocija fáj,napközben nem szokott neki fájni, hogyan segítsek neki? Espumisan cseppet kap minden szopi előtt,kizárólag anyatejes.
2009. márc. 24. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
ha nappal nem fáj a poci nem hinném hogy ez a baj. Nem fárad ki akkorra már rettentően és nehezen megy az elalvás? Fürdetéstől, nincs elég sötét, megy a tévé,... Valami nem zavarja?
2009. márc. 24. 16:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 8 hetes és ugyanezt csinálja már hetek óta. Én is azt hittem, a hasa fáj, úgyhogy tornásztattam, infacol-t kapott, de semmi sem hatott.. Egyszer végső elkeseredésemben úgy döntöttem, megszoptatom megint és hatott! Azóta másfél órát eszik ugyan az utolsó esti szopi alkalmával, ezt 3-4 részletben :), de nem ordít olyan szívszaggatóan és 11 körül le tudjuk tenni békében :) Napközben ő sem szokott ilyet csinálni, csak este ugyanúgy, mint ahogy te leírtad..
2009. márc. 24. 16:06
 3/6 anonim ***** válasza:
A második válaszoló vagyok.. Csak azt akartam még, hogy utána nálunk is 4-5-ig alszik... Kísértetiesen hasonlít! :)
2009. márc. 24. 16:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nem rossz, amit a második válaszoló ír, a tejcsis babák este belehúznak a szopiba, valamelyik bébi óránként tankol este:) a védőnéni mondta:$
2009. márc. 24. 16:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is így csinált mikor ilyen pici volt, de majd változni fog, olvastam erről és azt írta, hogy nem lehet tudni mi az ok, amiért csak este sírnak rendületlen (Kismamák és kisbabák új egészség könyve), de nem bíztos, hogy a pocija fáj. Ne keseredj el, el fog múlni ez a korszak is, mi már nyugisan, nagyon ügyesen alszunk el este. 3,5 hós.
2009. márc. 24. 16:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt, csak reggel 6-ig. 3 héten keresztül minden nap. Franc tudja, mitől. Az espumisan nekünk se használt semmit.
2009. márc. 24. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!