Hogy segíthetnék a babámnak?
Figyelt kérdés
1 hónapos kisfiam órák óta erőlködik, nyöszörög, nem tud pukizni, és kakilni. Már szörnyű hallgatni is, nagyon sajnálom. Espumisa, Infacol, mecsek tea kipróbálva, nem sokat segített. Mit tehetnék még. Segitsetek, köszi.2010. nov. 5. 07:49
2/10 A kérdező kommentje:
Ez mit jelent? Mi a szélcső? Bocsi, de nem tudom :(
2010. nov. 5. 07:59
3/10 anonim válasza:
Igen, lázmérő. Bedugod, és körkörösen mozgatod, ezzel ingereled a záróizmokat. Tuti kaki-eredmény.
4/10 anonim válasza:
A szélcsőt patikában lehet kapni, a pukik elősegítésére használható eszköz.
5/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!!! Kipróbáltam, és tényleg jött sok-sok kaki, és puki hegyek!!! Olyan jó, teljesen megkönnyebbült. Nagyon sokat segítettetek!!! Puszi.
2010. nov. 5. 08:16
6/10 anonim válasza:
Örülök, hogy sikerült. :)
Csak ezt ne sokszor alkalmazd, mert hozzászokhat a baba, és nem tud majd magától produkálni.
Ami még segíthet: cukros kamilla tea. De ezt is max. 3-4 naponta adj neki, mert hosszú távon adagolva szárítja a beleket, tehát pont székrekedést okoz a kamilla.
És még tehetsz a könnyű kaksi érdekében, ha szoptatsz. Igyál rostos őszibarack levet, illetve egyél olyan kajákat, amik kicsit hashajtó hatásúak - sütőtök, szilva, stb. Ezek átjutva az anyatejbe a babának is segíthetnek.
7/10 anonim válasza:
Tornáztasd. Bár már megoldódott a probléma, de nagyon jó a torna. Megmozgatja a beleket, s könnyebben tud kakilni, pukizni, akár torna közben is. Próbáld ki, nagyon hatásos, nekünk mindkét fiam hasfájását ezzel enyhítettem, látszott rajtuk, hogy megkönnyebbültek!
8/10 anonim válasza:
Szia.Vigyázz nagyon a lázmérővel mert nagyon könnyen hozzászokik és utánna magátol nem lesz rá képes hogy kakiljon! nekem is ilyen volt 3 honapos koráig a babám,mindent kipróbáltunk de végül a sab simplex csepp és evés előtti torna segitett!! tornáztasd,sokat segit!
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tornáztatni fogom, és kipróbáljuk ezt a cseppet is! Szép napot!
2010. nov. 5. 09:06
10/10 anonim válasza:
szőlőmag párna a legtutibb! na meg a torna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!