Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vannak itt olyan 5 hó körüli...

Vannak itt olyan 5 hó körüli babák anyukái akiknek szintén tápszeres a babájuk? Hány ml. -t eszik?

Figyelt kérdés
Csak szimplán kíváncsiságból kérdezem mert a tápszeres dobozon az van hogy 4 hó után 200 ml. az elkészítendő tápszer alkalmanként.Az én fiam 5 hónapos de még mindig a 160 ml. a rekord ha nagyon éhes.
2011. jún. 21. 23:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz a dobozzal. :) Az én lányom 2 hónaposan megette a 150 ml-t egy evésre, pedig az a 3-4 hónaposok adagja. :)

Most 4 hónapos, és 120 ml-ket eszik, többet lehetetlen lenne beletuszkolni. :) Max. vacsira csúszik le a 150 ml. Fel is kel éjjel enni egyszer. Előtte vacsorára akár 180!!! ml-t is megevett (3 hónaposan már), akkor nem is kelt fel csak reggel.

Tudják ők, hogy mennyire van szükségük, erőltetni nem szabad. Ha szépen gyarapszik, akkor nincs gond vele.

2011. jún. 22. 07:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Most lesz 6 hós kisfiam, de reggelenként és a napközbeni tápis étkezésnél még most is átlagban 120-160 ml-t eszik, este fürdetés után, utsó tápija van 200-210 ml között. Ebben a nagy melegben kezdte el, hogy reggel van amikor csak 100 ml-t eszik, viszont később tejpépből vagy a gyümis/zöldséges ételből eszik többet, és néha elfogadja már a kínált vizet is (bár leginkább csak az ínyét hűsíti vele).
2011. jún. 22. 07:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves Első, most megnyugtattál! :)

Lányom 3 hós, neki elvileg 150 milit kellene ennie alkalmanként. Reggel jó ha 120 mili lemegy neki, pedig utoljára este 9-kor eszik és csak reggel 7-kor kel, tehát 10-11 óra alvás után sem eszik többet, nagyon ritkán kér 150 milit, de akkor meg sokat bukik utána, napközben meg 3 óránként eszik 90 miliket. Pénteken megyünk tanácsadásra, és ott kiderül, mennyit gyarapodott, de kis hurkás lány, úgyhogy nem félek, hogy alul táplált lenne. Szerintem sem igazán mérvadó, hogy mi van a dobozon.

2011. jún. 22. 09:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Kislányom 4,5 hónapos. Mostanság kicsit össze-vissza eszik.Általában reggel 120ml, 11körül fél üveg gyümit kap, van, hogy iszik rá 80ml tápszert. Ha nem volt tápszer, akkor 1-2óra körül 180ml körül eszik, 5kor 160, és vacsira 1/2 7kor szintén kb 160ml. De pl két héttel ezelőtt 5kor csak 100at evett,vacsira meg 260at! Féltem kihányja, de ha nem adtam neki, akkor meg nem volt hajlandó aludni... Szóval tényleg ők tudják.
2011. jún. 22. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!