Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2011 márciusban született...

2011 márciusban született babák-mamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Fiú vagy kislány?

Mikor és mennyit alszik a kicsi?

Mit eszik?

Milyen paraméterekkel született és most mekkora?

TI hogy érzitek magatokat?

Mennyit szedtetek fel és most mit mutat a mérleg?

Tudtok már sportolni?

Apa mennyit segít otthon?

2011. jún. 21. 16:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
2011. február 24-én szült anyuka vagyok, én Tatabányán szültem.
2011. jún. 23. 07:53
 22/30 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok: én Szegeden szültem
2011. jún. 23. 08:23
 23/30 anonim ***** válasza:
én kérdeztem, hogy ki hol szült, én Budapesten a II.Sotén.
2011. jún. 23. 10:50
 24/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Március 12-én született a fiam 2500 gr + 49 cm. 13 hetesen mérték utoljára: 5900 gr + 60 cm.

Anyatejes baba. Este 8-9 körül alszik el, és reggel 6-7 körül ébred, majd még alszik 3 órát szopi után. Délelőtt kapok tőle még kb. 1 órát, majd késő du. kb. 30-40 percet szundít.

Szülés után 14 kg súlyfelesleggel jöttem haza a kórházból - abból most 1,5 kg maradt rajtam (bár azok szerintem a melleim). Még a narancsbőr is eltűnt! :)

Sport: nekem is a 2. emelet naponta többször, és a napi sok - sok séta.

Apa sokat segít, csak én elégedetlenkedek mindig... Sajnos sokat vitázunk.

Ja, és Vácon szültem.

Boldog babázást Nektek!

2011. jún. 25. 22:19
 25/30 anonim ***** válasza:

február 24-én született a kislányom 4250gr-al, 37. héten. Budapest, Dél-pesti

Este 9-reggel 6-7ig alszik, 1-2x kel szopizni, majd visszaalszik.

Ő nem sokat hízott, most 6200gr és 62cm

Én nem érzem jól magam a bőrömben, mert nem sikeredik fogynom sokat. Nagyon sokat híztam terhesség alatt, veszélyeztetett voltam és még most is van rajtam 12kg felesleg és nagyon nem tetszik, amit látok.

Nem merek nem enni, nem szeretném, ha elapadna a tejem és még elevitet is szedek, hátha tápanyag gazdagabb lesz a tejem.

Kislányunk jó természet, csendes, jó alvó, türelmes.

Eljátszik sokáig egyedül, de az igaz, hogy sokat cipelteti magát, dehát kíváncsi:)

Nézegeti a kezeit, megfog és bekap mindent, sikongat, hangosan kacag, nemtetszését morgással, sikítással jelzi. Oldalára fordul sokszor.

Van egy 2,5 éves "eleven" kisfiúnk, akitől néha a szőr feláll a hátamon, épp a dackorszakát éli, és féltékeny is és nagyon-nagyon nehéz vele. Vele mindig nehéz volt. Éppen szobatisztává válik mostanában.

Apa délelőtt velünk van, akkor segít, délben elmegy és este 8-10 között ér haza.

2011. jún. 25. 22:52
 26/30 anonim ***** válasza:

kedves 22.19-es!

Váci vagy?

Én kérdeztem, hogy ki hol szült. nekünk egy kislányunk van.

mi nemsokára Vácra költözünk. Milyen a közbiztonság?

2011. jún. 25. 23:19
 27/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Az én LÁNYAIM (!) február 24-én születtek, 3380 gr.-48 cm, és 3250 gr.-51 cm-rel.

A szülés után tulajdonképpen mínuszban voltam még a versenysúlyomhoz képest 7 kg-mal. Azóta sikerült szépen rendeznem a dolgokat, és híztam is jó pár kilót. A tornára nincs időm, mert a két lány leköti minden időmet - ezért van az hogy fél éjfélkor internetezek :-) -.

A szopizás rendszere most látszik kicsit megborulni, mert eddig nagyon szép rendben voltunk. Mi csak szopizunk, és eddig 6-8 alkalommal szopiztak egy nap, az éjszakát szinte végig aludták, max egyszer kellett felkelni. A fürdetést kitoltam 8 óra körülre, így az esti szopi után már nem kellett sokat "fújni a feneküket". Hát a napokban lezajlott viharok, meg hát lehet hogy még a foguk is jönni készül(!!!), az éjszakák kicsit zűrösek, a szopizások száma megnőtt (bár ez az én tehetelenségem miatt is van, mert amikor már mindkettő nagyon nyüszög és az idegeim fáradtabbak és még egyedül is vagyok, akkor szopipárna előkerül és mindkettő szopizik. Így van nyugalom).

A súlyuk: 7450 és 7380 gr, a centit nem tudom pontosan, kb 68 lehet.Jövő héten megyünk oltásra és mérésre.

A férjem amennyit csak tud velük van, éjszaka is ha csak nyüszögés van, lehetőség szerint Ő kel fel bubusgatni, én már csak akkor, ha szopizás van belőle.

Most kezdtem adni nekik lassacskán friss gyümölcsöt a kertből. Szerencsém van mert nem finnyás egyik sem. Ha étel akkor jöhet bármi. Vannak is hurkák!

Sportolás gyanánt séta után - mivel egy szép meredek utcában lakunk - feltolom Őket a babakocsival és már feszül is minden izmom, szakad rólam a víz és kapkodom a levegőt mire hazaérünk minden nap, ha nem esik.

2011. jún. 25. 23:42
 28/30 anonim ***** válasza:
Az előző ikres anyuka vagyok, Pécsett szültem.
2011. jún. 26. 00:02
 29/30 anonim ***** válasza:

Március 18.-án született a kisfiam 3740grammal és 54 cm-vel csak anyatejet kap 3 hete mérték akkor 7250gamm volt! Nagyon jó alvó este 10-től reggel 9-ig alszik ugy hogy közbe 1akalommal felkel enni! Majd 12-től 15-ig alszik meg fél 7 felé is alszik egy 30-40 percet!Nagyon életvidám sokat nevetgél visongat és mozog!

Én jól vagyok teljessen kivirultam az anyaságnak köszönhetően!

14kg-ot szedtem fel az már le is ment sőt kevesebbet mutat a mérleg 1kg-al mint mikor teherbe estem!

Szeretnék sportolni de a rengeteg tejem miatt ugy érzem leszakadnak a melleim igy nem nagyon tudok!

Apa amennyit csak tud a fiával van imádják egymást!Minden nap van apás 1 óra az csak az övék de azon kívül is sokat bohockodnak együtt!Sokat segít nekem is van hogy mosogat vagy tereget vagy ami épp van!

2011. jún. 26. 00:10
 30/30 anonim ***** válasza:

22:19 vagyok.

Váci vagyok kb. 1 éve, tehát nincs túl sok tapasztalatom. Annyit azért látok, hogy nem lövöldöznek az utcán, és sok a szélső jobb oldali ifjú.

Azt hiszem ez sok mindent magába foglal... :)

2011. jún. 26. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!