Ha a fiam március 8-án született, akkor mikor érdemes ovit kezdenünk, márciusban, vagy a következő szeptemberben?
Mi ugyan így voltunk(szül:márc.2.)de mivel jött a tesó így otthon maradt és csak szeptemberben kezdtük,de ha nem jött volna a tesó kezdtük volna,hiszen nekem munkába kellett volna állnom.Előző év áprilisában irattuk még be,és februárban szóltam,hogy mégsem megy mert jön a tesó.
Nem tudom nálatok ez hogy van,de sajnos sok helyen ez nem kérdés a munka és pénz miatt.Egyébként csak fél éve van együtt a fenn már említett "megszokott" csapat,ami valójában még egyáltalán nem megszokott,hiszen szinte nincs egyetlen egy nap sem,hogy a csoport létszám maximum lenne,valamelyik vagy több gyerek is mindig beteg,ennyi idő alatt nem lehet összeszokni,csak esetleg az ovi napirendjét megszokni.Az első év az ismerkedésről,a játékról és a rendszeresség megtanulásáról szól.Semmi hátránya nem lesz az év közbeni kezdéstől,de ha megteheted,hogy otthon maradj vele szeptemberig abból sem.
Március. Nem értem miért csak szeptembert írta a többi válaszoló. Semmi hátránya nincs abból, ha márciusban kezd, sőt!
Az én fiam is márciusi, és most kezdte az ovit. Már szépen beszokott. Itt vegyes csoportok vannak, és mindenki akkor viszi, amikor betölti a gyerek a 3 évet. Ha márciusban, akkor márciusban. Ez nem olyan, mint az iskola, hogy szeptemberben becsengetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!