Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2011 márciusban született...

2011 márciusban született babák-mamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Fiú vagy kislány?

Mikor és mennyit alszik a kicsi?

Mit eszik?

Milyen paraméterekkel született és most mekkora?

TI hogy érzitek magatokat?

Mennyit szedtetek fel és most mit mutat a mérleg?

Tudtok már sportolni?

Apa mennyit segít otthon?

2011. jún. 21. 16:04
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

ma 17:30:

Állati csinos vagy!!!!!

2011. jún. 21. 17:34
 12/30 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen!! Mondjuk bikiniben még nem azt látom, amit szeretnék, de majd eljön az is. A második szülésem után úgy lefogytam, hogy (ez most lehet, hogy nagyképűen hangzik) még olyan csini sose voltam. Ha mondhatok ilyet magamról, tök jól néztem ki. 54 kg voltam, akkor már mindenki azzal jött, hogy híznom kéne, mert olyan sovány vagyok. Azért itt még most nem tartok.

17:30 voltam

2011. jún. 21. 17:44
 13/30 anonim ***** válasza:
17:22-es nagyon cuki vagy! jót nevettem rajtad:)
2011. jún. 21. 18:10
 14/30 anonim ***** válasza:

márc.7 -én született a kisfiam

kb.4-5 alkalommal alszik 1 vagy 3 órát,az éjszakát teljesen átalussza.Este 8kor fürdetem,utána eszik,fent van még egy fél vagy egy órát és reggel 7 vagy fél 8kor kel.

Tápszert eszik,mert sajnos a sok idegeskedéstől(anyósom folyamatos zaklatása miatt)elapadt a tejem.

3600gr és 51 cm volt születésekor,éppen tegnap voltunk a védőnőnél és azóta 7.30 kg és 66 cm.

Nagyon jól érzem magam,főleg mióta kikeveredett a hasfájós korszakából.

Terhesség alatt 13 kg híztam és kb.3 kg ment le.. :( Sportolást sajna két gyermek mellett nem tudom megoldani,főleg úgy hogy apa délben elmegy dolgozni és éjjel fél egykor ér haza... :S Szünnapjain viszont segít a háztartásban(mosogatás,porszívózás) vagy a gyerekekkel játszik.

2011. jún. 21. 18:53
 15/30 anonim ***** válasza:

sziasztok!

március 3.-án született kislány, 3100grammal és 52 cm. Most 7 kg és 63 cm:)

Május közepe óta egyedül alszik a szobájában. Este 9kr alszik el, és reggel 9ig alszik egyhuzamban. Nagy szerencsénk van ahogy olvasom.

Anyatejes, majd jövő hónap elején megkóstoljuk az almát, hátha ízlik neki.

Én már jobban vagyok, 5 kg szedtem fel, és 13 ment le, mert volt rajtam eleve felesleg, jó lenne még leadni 13 kg-t, nem eszem kenyeret csak reggel néha és sok sok salátát, de egyenlőre nem mozdul.

Sportra most nincs erőm , mert a harmadikról a babakocsit lánykástúl naponta cipelem:)

A férjem sokat segít, türelmes nagyon, csak egyenlőre kevés időnk van egymásra.

Ti hol szültetek?

2011. jún. 21. 22:43
 16/30 anonim ***** válasza:

Március 19-én született, kisfiú és néha én is majdnem idegbajt kapok. :)

De utána rögtön el is felejtem. Amikor kérdezik, hogy milyen baba, nem is tudok rosszat mondani róla. Pláne, mert a kis dörzsölt, mindig angyali és nyugodt, ha más is jelen van rajtunk kívül. :) Anyukám pedig kikéri magának, ha lesírósozom az unokáját. Sajna hasfájós volt, manapság pedig szenvedünk, ha egy nap nincs nagydolog.

Anyatejes babóca, kezdetben kapott tápit, császáros voltam, nagyon nehezen indult be a tejcsim. Másfél órás szopijaink voltak, mégis üvöltött utána.

Éjszaka egyszer kel, nagyon változó, hogy mikor. De én nagyon szeretem ezt, sokszor fekszem ébren, és várom, hogy nyöszörögjön. Nappal többször alszik 2-3 órát, van hogy 3-szor is.

3700 g és 52 cm a születési méretei, most 6200 g és 61 cm. (Ahogy olvastam az előző válaszokat is, látom minden bébi szépen fejlődik :))

Összességében nagyon jól érzem magam, van időm szinte mindenre. Na jó! Néha a vasalást eldugom, de élhető rend van, mindig van vacsi, többször jönnek vacsivendégek is. Fáradt nem vagyok, de van, hogy tízkor már mélyen alszom.

14 kg-ot szedtem fel és még mindig van rajtam 6 kg. Ez sok, de nem merem a tejem kockáztatni, ha már mást is eszik Manóka, elkezdem a sportot. Nem lehet mindenki Rubint Réka.

Apa pont annyit segít amennyit kell. Imád minket és ez a lényeg. Ő a családfenntartó. Én törekszem arra, hogy ugyanabban a harmóniába érkezzen haza, mint a picur születése előtt. Nem szenvedhet hiányt semmiben.

2011. jún. 21. 23:43
 17/30 anonim ***** válasza:

Március 1.3500-g,50-cm,most 6170-g,63-cm.Napközben háromszor négyszer alszik,harminc percet,este hétkor fürcsi,ő igényli,de utána evés játszás fél kilenc kilencig,cicin elalvás.

Én 58-kg ról kezdtem,83-mal mentem szülni,rengeteg vízzel,most 67-kilo vagyok,és elvagyok keseredve,mert napközben nem nagyon vagyok éhes,de este.Apa nagyon sokat segít,szerencsém van igazi minta apuka.Még azt is mondja,hogy csini vagyok,bár tudom ez kegyes hazugság,de jolesik.Igaz ami igaz,nehéz anyukának lenni,de csodálatos,és erre vártam már rég.Mindig ezt tartom szem elött.

2011. jún. 22. 21:19
 18/30 anonim ***** válasza:
Ja és tündéri kislány.
2011. jún. 22. 21:20
 19/30 A kérdező kommentje:

Jó nektek, hogy a babáitok átalusszák az éjjelt. Az enyém pár napja rettenetesen rosszul alszik éjszaka és nappal is. Eddig egyszer kelt fel szopni, párnapja 1-2óránként felriad és szopni kér. Nappal nem tud aludni, tegnap az éjjellel együtt összesen 8 (!) órát aludt.

Békéscsabán szültem. Ti?

2011. jún. 23. 07:04
 20/30 anonim ***** válasza:

Én Nyíregyházán szültem.

3 gyerekes, fényképes anyuka

2011. jún. 23. 07:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!