Kenyelmesnek tunik nektek ez a babakocsi (video csattolva)?
Kisfiamnak szeretnek babakocsit. Sokat jarunk homoklos tengerparton meg erdei utakon es ahogy elneztem ezt eleg konnyen lehet tolni/huzni ilyen helyeken de ketseget hagy bennem, hogy eleg kenyelmes-e az ulo resze, nem-e szuk? Nagyon nem tudom mit csinaljak. :( Hasznaltan vennem, 13 honapig hasznaltak es 40 ezret kernek erte.
http://www.youtube.com/watch?v=OLHSNqU1Ho4&feature=related
Igen, nagyon szupi kis kocsinak tűnik.
40 ezerért simán megéri!
Én megvenném:-)
Zürichben lakom es ismerem ezt a babakocsit, nagyon sok mindenkinek van. 40ezer egyaltalan nem sok erte, eleg draga fajta. Nagyobb gyerekeket is latok benne, tehat olyan 3 eveseket, biztos nem csak egesz piciknek van kitalalva. Azt nem tudom, hogy a kerekeit lehet-e pumpalni, erdei utra talan az jobb lenne.
A quinny speedy-t ismered?
Neztem az egyik valaszado altal emlitett Quinny Speedy-t is szerintem hasonlo aron kelne el ez is habar ebbol kevesebb van az ebay-en de ez sem rossz ez is nagyon tetszik. Majd rakeresek, hogy ez vajon lapra csukhato-e mert nekunk az fontos lenne a kocsink miatt.
A masik amin gondolkodom az a city jogger de az kb. 50 – 55 ezer lenne hasznaltan. :( De tesonak idealis lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!