Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tönkrement a fiam 1 hónapos...

Tönkrement a fiam 1 hónapos asso szandálja, Köteles vagyok elfogadni a javitattást?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, hogy igen, ha a szandál esztétikailag nem sérül a javítás miatt. Magyarul, ha szépen javítják, és ez a javítás nem látszik rajta, akkor igen. Egyébként cserélniük kell.

Sajnos nekünk a Siesta szandálunk ment tönkre, de megállapították, hogy a 2 éves lányom nem megfelelően használta, ezért bírt csak 2 hete!

2011. jún. 21. 14:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ.5-ször volt a lábán és a varrás elengedte magát.Azt hallottam hogy nem vagyok köteles elfogadni a javíttatást.Nem igazán találok róla semmit.
2011. jún. 21. 14:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Úristen ez nevetséges...:O Egy 2 éves gyerek nem tudja "szakszerűen" használni...(ezt a válaszoló miatt írom) Én tuti rájuk borítottam volna az asztalt... Akkor ne gyártsanak gyerekcipőt, mert a gyerekek nem tudják szakszerűen használni.. Nevetséges... Egyébként én tuti, hogy nem hagynám, hogy csak javítsák, mert amikor megint ugyanaz lesz a baja, akkor már nem csinálnak vele semmit(tesómékkal ezt csinálták...) Úgyhogy ne hagyd magad..
2011. jún. 21. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk a Pediped cipőről vált le a tépőzár. Cserére nem voltak hajlandóak, csak javításra, ami 3 hétig tartott. Hatalmasat csalódtam bennük, mert igaz, hogy drágák, de nagyon elégedett voltam minden termékükkel. Viszont ezzel a húzással alaposan leszerepeltek. Sokkal jobb üzletpolitika lett volna kicserélni, főleg, hogy rendszeresen ott hagy az ember nem kis összeget náluk.

Ha én vittem volna be ott sem hagyom, mert én is meg tudtam volna valahogy varrni, és nem kellett volna hetekig várni.

Csak mellékesen jegyzem meg, hogy a kisfiam Nike cipőjének az orrán a gumirész, és a textil elvált egymástól. A boltban nem volt már az Ő méretében, és annyira szereti, hogy nem akartam levásárolni. Anyukám pont vitte sarkaltatni az egyik cipőjét a Mister minitbe, és mondta vigyük el, hátha megcsinálják. Nagyon rendes volt a férfi, megragasztotta, és egy fillért nem kért érte. Mondta, hogy két pillanat, és egy pötty ragasztó volt az egész. Kis jóérzés, és emberi hozzáállás.

2011. jún. 21. 15:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia. Nálunk a kislányom első Siesta kiscipőjén engedett el a ragasztás. Visszavittem, és mivel pont kinőtte nem cserélték, hanem levásárolhattam. Velünk nagyon korrektek voltak.
2011. jún. 21. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!