Más is ennyire tönkrement?
egy mődon tudod a párod befogni, ha hazajön mondd meg neki el kell menned a boltba, hagyd itthon a gyerekkel, és menj egyedül, csak könnyebb úgy, vagy írd ösdze a párodnak mi kell, és küldd el!
Heti 1 szabad estét beszélj meg vele, akkor elmehetsz barátnőzni, vagy csak sétálni egyedül! Rajtad is múlik, mire haza ér öltözz fel, és mondd meg neki dolgod van, menj el 1-2 órára!
Menj el a háziorvoshoz, lehet vérszegég vagy valami vitaminhiányod is lehet, hátha jobban bírsz majd!
kétségtelenül rengeteget kell adni és áldozni mgunkból a babáinkért!!! mi anyák vagyunk.
a legtöbb apuka ilyen, fogalmuk sincs dolgokról. ülj le vele és beszéljétek meg. írj napirendet, ahol 2 délutánra ő van beírva a gyerekkel játékra!
apává válni nagyon nehéz! persze tudom anyává is, de nekünk nincs mentsvárunk, meg kell oldanunk mindent. apukának ott a mentsvár, azaz TE.
én rengeteget csesztettem a férjem, mire elegem lett, hogy semmit nem csinál egy házisárkánynak éreztem magam. leültünk egy nagy beszélgetésre.
akkor jöttem rá, neki tényleg nehéz ez, és hogy miért is nehéz ez az egész neki, amikor nekem tök természetes..
üljetek le tényleg és őszintén beszélj vele, mert teljesen belerokkansz így lelkileg ebbe az egészbe.
ketten vállaltátok a gyereket, legyetek igazi család végre ti is! értse meg,hogy fel kell nőnie és nem mindent a másikra hárítani!
második vagyok. a lnyeget elfelejtettem: igen, volt, hogy úgy éreztem tönkremegyek és emiatt lelkiismeretfurdalásom is volt, hiszen egy babával boldognak kell lenni!
mégis azt éreztem egy roncs vagyok, ez csak rosszabb lesz, lassan egy anorexiás jobban néz ki, mint én, semmi alakom semmi életkedvem nem maradt.
akkor döntöttrem el, hogy változtatni fogok és ezt nekem kell megtennem, mert rajtam is nagyon sok múlik. hogyan állok a dolgokhoz hozzá. próbáld megláti az apró pozitívumokat.
ha nem jutsz vele dűlőre, vidd el játszóházba 1 napot egy héten, és ha jól megy és tetszik neki, akkor egy idő után ott is lehet hagyni pár órára, fél napra. nálunk van ilyen lehetőség, mondjuk 500.- óránként, de ha nincs más, akkor ez is jobb, mint a semmi.
nem tudom, esetleg egy barátnő is vigyázhatna a gyerekre, hetente egy napot. vagy bébiszitter. (mert mondjuk nekem nincs olyan barátnőm, akire egész napra rábízhatnám a gyereket).
esetleg próbáld meg bölcsibe vinni heti 1-2 napot, akkor ki tudsz kapcsolódni. olvastam korábban egy anyuka így csinálja. egyik "szabadnapján" takarít, ellátja a háztartást, a másikon, meg azt csinál, amihez kedve van. pl. vásárlás, pihenés, tv-zés, bnőzés, bármi.
a többi napon sokkal jobban bírnád a strapát és jobban is élveznéd a gyerekeddel töltött időt.
de ettől függetlenül a házasságodban alapvető problémák is vannak, amiket meg kell beszélni, és megoldást találni rájuk, mert ez hosszú távon nem fog jóra vezetni, ahogy most éltek. de ezt már korábban említettem: beszélgessetek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!