Lehetséges (vagy szabad-e) egy 4 hós babát arra szoktatni, hogy önállóan aludjon el, ne pedig egy-másfél órán át ringatva?
Nálunk is pont ennyi a korkülönbség a lányaim között.
A pici nálunk szintén csak "ringatva" aludt el, mi az autós gyerekülésben altattuk, saját magát ringatta a lábaival, erre épp 4 hónapos kora körül jött rá, hogy hogyan kell. Egészen elalvásig ringatta magát, nagyon ügyes volt. :o)
Aztán ha már aludt úgy 10-15 perce mélyen, akkor áttettem az ágyába. Erről valamikor egy éves kora után tudtunk csak leszokni, de volt még másfél évesen is, hogy be kellett tennem a "kosárba", mert az ágyában nem tudott elaludni délután (este elaludt az ágyában is).
Egyébként mi sokat mentünk, pl. kertben vagy játszótéren a babakocsiban aludt el, azt tologattam ide-oda, amíg a nagy játszott.
13:55 vagyok
Azt hozzá tenném, hogy nagy lányom kezdettől fogva úgy aludt el, hogy letettük és aludt, a picivel ezt nem tudtam megvalósítani az elején, hiába próbálta. Izgultam én is, hogy hogy lesz ez később, nehogy "így maradjon", de nem maradt... :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!