Babám 13hós 8100g, már 1 vagy több hónapja semmit sem hízik. Alig eszik, már a doki is meg szólta h nem jó ez így. Mit csináljak? De mozogni meg mozog egész nap. Egyedül megy.
Szerintem ne foglalkozz a dokiddal!! Az a lényeg, hogy egészséges a babád, és jókedvű, kell ennél több?:-)
Egyébként az én kislányom most lesz egy éves, és 7800 gramm, ő sem hízik havonta sokat. Ő is sokat mozog, mint a te lánykád. Szerencsére a dokink sem, és a védőnőnk sem nyugtalanított soha, sőt én voltam időnként ideges a súlya miatt, és ők mondták mindig, hogy nem kell minden hónapban híznia. Nem lesznek nagyok a lányaink, de szerintem ez nem baj!:-) Ne nyugtalankodj ez miatt te sem!:-)
Utolsó vagyok, azt még elfelejtettem, hogy a nagyobbik lányom lassan 4 éves lesz, és csak 14,5 kg!
A férjemmel mi sem vagyunk magasak, kövérek, én inkább alacsony vagyok, szóval a genetika is nagyon közrejátszik!:-)
Én vagyok aki a krumplis és répás ötletet írtam. Akár én írtam volna ezeket a komenteket csak azzal a különbséggel, hogy mi még csak 7 hónaposak vagyunk.Engem a védőnőm paráztat folyamatosan. Amikor találkoztunk vele először azt mondta nekem, amikor az adatokat látta a könyvében, hogy nem hízik eleget. Én meg de az éjszakát végigalussza és nem úgy, hogy én erőltettem reá mert csak teát kapott volna hanem elaludt és csak reggel kelt fel. Ő meg erre csak azért teszi mert hozzászokott, hogy nem eszik eleget. Na én ezek után bőgve mentem haza és tiszta gyomor ideggel megyek súly mérésre. Kedves kérdező szoptatod, szoptattad a babádat?
Az enyém anyatejes és tápszert akart a védőnőm adni. Megkínáltam vele ő meg erre ő úgy a képembe köpte, hogy én sírás közepette nevetésbe törtem ki. Most már úgy vagyok, hogy már nem tudok mit tenni, ő szépen eszik egy egész krumplit egy nagyobb sárgarépának a felét egész almát megeszik, ja és szopival kezdünk. Ezek után már nem tudok mit csinálni, a ha fejem tetejére állok sem fogok tudni többet adni neki. Hát nem tudom mi lesz a e heti súlymérésen. Kíváncsi vagyok, hogy most egy hónap alatt mennyit hízott.
Kedves kérdező szurkolok nektek írd majd meg, hogy mi lett.
Ja és a babám mászik le sem lehet állítani. :D
Ezek után én azt érzem mivel mosolygós nyugodt és érdeklődő bab, hogy teljesen egészséges csak nem hízékony még. Legalábbis egyenlőre.
Fel a fejjel mindenkinek, hiszen nem lehet mindig tökéletesen teljesíteni. :D
A mi babáink a hízásban nem jeleskednek. :)
Kedves Kérdező!
Én vagyok az utolsó hozzászoló. Képzeld el ma voltunk védőnőnél és 6050g és 64 cm most a lányom. :) Több mint fél kilót hízott most a lányom. Majd kiugrok a bőrőmből a boldogságtól. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!