Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám 13hós 8100g, már 1 vagy...

Babám 13hós 8100g, már 1 vagy több hónapja semmit sem hízik. Alig eszik, már a doki is meg szólta h nem jó ez így. Mit csináljak? De mozogni meg mozog egész nap. Egyedül megy.

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 08:15
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Kedves második!El sem tudod képzelni mekkora erőt adtál a válaszoddal!Nagyon szépen köszönöm!Igazán nagyon örülök a hogy a babád jó kedvü,kiegyensúlyozott.Nyogodtan írhatom h az enyém is,szellemileg neurológ szerint elöbbre is van.És 9 hósan el kezdett menni,persze kapaszkodva.Nem volt járókában,mert neurológ lebeszélt róla.csak mostmár ahogy egyedül megy,kicsit inbolyog mert gyöngécskék a lábai.Minden este úgy fekszem le h azon gondolkodom mit főzzek amit meg enne és hogy etetem meg.Hugom kislánya 1 évesen 11 kg volt,úgyhogy még panaszkodnom sincs kinek.Bisztos genetika lehet a ludas,mert én is alacsony vékony vagyok.Csak ettől még nem nyugodtunk meg.Bízom benne hogy minden jóra fordul,és majd azért fogunk veszekedni a gyerkőcökkel h már ne egyenek!!!!!!!Addig is kitartás,társ anyuka.Örömmel venném ha néha írnál hogy fejlődtök!
2011. jún. 21. 13:32
 12/30 A kérdező kommentje:
Ez a baba megenni való!!!!!!!!!!! tökéletes.Csak gratulálni tudok hozzá!Hát az enyém kicsit nyúzotka,de viszont mindig jó kedvű.
2011. jún. 21. 13:35
 13/30 anonim ***** válasza:
Köszi!Írtam Neked emailt! Fel a fejjel!
2011. jún. 21. 13:42
 14/30 A kérdező kommentje:
Jó ez az oldal kicsit másként látom a dolgokat.Köszönöm nektek!Dokim meg 1 hülye ,lehet azt hiszi hogy nem főzök,vagy mit tudom.Meglátom mi lesz pénteken ha megmérik újra.Lehet dokit váltok,már régtől nem paszolnak vele a dolgok.Szép napot és boldog babázást nektek!!!!!
2011. jún. 21. 13:42
 15/30 anonim ***** válasza:

Szerintem ne foglalkozz a dokiddal!! Az a lényeg, hogy egészséges a babád, és jókedvű, kell ennél több?:-)

Egyébként az én kislányom most lesz egy éves, és 7800 gramm, ő sem hízik havonta sokat. Ő is sokat mozog, mint a te lánykád. Szerencsére a dokink sem, és a védőnőnk sem nyugtalanított soha, sőt én voltam időnként ideges a súlya miatt, és ők mondták mindig, hogy nem kell minden hónapban híznia. Nem lesznek nagyok a lányaink, de szerintem ez nem baj!:-) Ne nyugtalankodj ez miatt te sem!:-)

2011. jún. 21. 13:55
 16/30 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, azt még elfelejtettem, hogy a nagyobbik lányom lassan 4 éves lesz, és csak 14,5 kg!

A férjemmel mi sem vagyunk magasak, kövérek, én inkább alacsony vagyok, szóval a genetika is nagyon közrejátszik!:-)

2011. jún. 21. 14:02
 17/30 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki a krumplis és répás ötletet írtam. Akár én írtam volna ezeket a komenteket csak azzal a különbséggel, hogy mi még csak 7 hónaposak vagyunk.Engem a védőnőm paráztat folyamatosan. Amikor találkoztunk vele először azt mondta nekem, amikor az adatokat látta a könyvében, hogy nem hízik eleget. Én meg de az éjszakát végigalussza és nem úgy, hogy én erőltettem reá mert csak teát kapott volna hanem elaludt és csak reggel kelt fel. Ő meg erre csak azért teszi mert hozzászokott, hogy nem eszik eleget. Na én ezek után bőgve mentem haza és tiszta gyomor ideggel megyek súly mérésre. Kedves kérdező szoptatod, szoptattad a babádat?

Az enyém anyatejes és tápszert akart a védőnőm adni. Megkínáltam vele ő meg erre ő úgy a képembe köpte, hogy én sírás közepette nevetésbe törtem ki. Most már úgy vagyok, hogy már nem tudok mit tenni, ő szépen eszik egy egész krumplit egy nagyobb sárgarépának a felét egész almát megeszik, ja és szopival kezdünk. Ezek után már nem tudok mit csinálni, a ha fejem tetejére állok sem fogok tudni többet adni neki. Hát nem tudom mi lesz a e heti súlymérésen. Kíváncsi vagyok, hogy most egy hónap alatt mennyit hízott.

Kedves kérdező szurkolok nektek írd majd meg, hogy mi lett.

Ja és a babám mászik le sem lehet állítani. :D

Ezek után én azt érzem mivel mosolygós nyugodt és érdeklődő bab, hogy teljesen egészséges csak nem hízékony még. Legalábbis egyenlőre.

Fel a fejjel mindenkinek, hiszen nem lehet mindig tökéletesen teljesíteni. :D

A mi babáink a hízásban nem jeleskednek. :)

2011. jún. 21. 14:33
 18/30 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Mi még szopizunk,napközben 2,3szor mikor hogy.Éjjel és hajnalban is.kevés tejem van,de legalább meg nyukszik rajta.Én meg imádom szopiztatni!!!!!!!Az se baj ha éjjel.Dokim szerint ha abba hagyjuk a szopit többet fog enni TALÁN.Nem halgatok rá,mert kell neki a tej,tápit meg szintén utálja.Mi úgy voltunk hogy születésétől,tápi és szopi.mert kevés volt a tejem,mert születésekor probléma volt vele.mütötték,nem voltunk eggyüt 3hétig.de már ok!nem szokott rá a tápszerre,és az üvegre szerencsére.Igyekeztem mindig ciciztetni.5hós kora óta már csak szopizott!Eleven rossz csont baba,de nekem ő a világ.12 évet vártunk rá.Köszönöm a válaszod ,nagyon meg nyuktatott.fogok jelentkezni.de szivesen olvasnék rólatok is hogy növögettek :)
2011. jún. 21. 20:10
 19/30 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én vagyok az utolsó hozzászoló. Képzeld el ma voltunk védőnőnél és 6050g és 64 cm most a lányom. :) Több mint fél kilót hízott most a lányom. Majd kiugrok a bőrőmből a boldogságtól. :D

2011. jún. 23. 16:55
 20/30 anonim ***** válasza:
De jó!!Nagyon örülök! Én meg most egy picit szomorkodom, mert a fényképeket nézve olyan nyúzottnak tűnik..már meg se merem nézni az egész alakos fotókat.Nekem miért nem lehet pufi, vasgyúró kisbabám??Mindig is úgy képzeltem el, hogy duci lesz..Én úgy gondolom, hogy minél kerekebb egy kisbaba, annál egészségesebbnek látszik.Szegénykém úgy néz ki, mintha éhezne, és ez rám nem vet túl jó fényt.Pedig a csillagokat is lehoznám..én vagyok, aki a fotót bemásoltam.( akkor még nem tűnt soványkának a képeken)
2011. jún. 24. 07:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!