Hogyan és mikortól lehet rászokatni bilire/wc-re a babát?
Figyelt kérdés
Van aki azt tanácsolta, hagyjam nyáron egy szál ádámkosztümben rohangálni, míg más azt hogy ültessem a bilire addig amíg nem produkál. De a fiam nem a megülős típusba tartozik. Ti hogyan csináltátok, és mikortól érdemes elkezdeni? Az éjszakival mi a teendő? Kisfiam most 1 éves.2009. márc. 24. 09:09
1/4 anonim válasza:
1,5 éves koráig felesleges bilire ültetni, mert az agya nem tudja a 2 dolgot összekapcsolni. szóval ha megy is bele vmi, az teljesen véletlen. én nem javaslom, hogy addig ott kelljen ülnie szegénynekm amíg nem történik vmi... az nem normális dolog. ráér még a bilizéssel. 1,5 év után pedig szépen fokozatosan szoktasd rá, éjjelre viszent még 1 ideig kelleni fog a pelus:)
2/4 anonim válasza:
az idözités szerintem tökéletes! már ha meleglesz az ídő lehet Ő-t kint pisiltetni én mindig rászántam az idöt és hortam magammal váltoruhát.Ezt is meg kell szoknia. Ki kell tüznöd hogy agusztusra te leszoktatod a pelusrol, hiszen neked kell öt tanitgatni figyelni kérdezgetni nevelgetni. Persze azért adtam rá máskor pelust de mikkor sétáltunk v. jtéren voltunk igen is rövid gatyoba v. kislánykát szoknyába kis bugyiba vittem.Tanitani kell erre is!Neked meg türelem játék!
3/4 anonim válasza:
09:27 vok.bent meg kérdezgetni kell probálkozni elöre mondom nagyon nagy türelem kell hozzá elöször pisit kell probálni utána késöbb idövel kakit.Én wc-t ajánlom.Éjszaka az utolsó fázis az magátol jönn!
4/4 anonim válasza:
Most 19 hós a lányom.2 hete elkezdtük a WC-be pisilést.Első 2 nap csak fürdés előtt,azóta elég gyakran (kb.2 óránként)ráültetem.Mindig van pisi!Igaz,Ő elnézte a módját a nagytesótól!Szerintem is hagyd a bilit,inkább WC szűkitőt vegyél!Amúgy addig amig maga nem szól,hogy pisi vagy kaka van a pelusban nem érdemes ezen gondolkodnod!Ha kezdi mondogatni akkor néha ültesd a Wc-re!Nyáron már tuti rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!