Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora korkülönbséggel...

Mekkora korkülönbséggel vállaljátok/vállaltátok/tervezitek a 2. gyereket? Visszamentek dolgozni a 2. előtt?

Figyelt kérdés
Van-e segítségetek (nagyszülő stb.)?
2011. jún. 20. 12:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

2 év van a két gyerek között, és megint 2 év lesz a harmadikkal. Nekünk ez bevált. Segítség lenne, de nem nagyon igénylem, teljesen jól elvagyunk :)

Most 3,5 és 1,5 évesek a lányaim, és 13 hetes pocakbaba a harmadik :)

2011. jún. 20. 13:51
 12/24 anonim ***** válasza:

22 hónap lesz a korkülönbség, még van 3 hetem szülésig!!!!

De kb ugyanaz a helyzet nálunk is mint az 1. válaszadónál nagymamák, férj terén.

2011. jún. 20. 14:32
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Jövő hónapban megyek vissza dolgozni, akkor lesz 2 éves a lányom. Dolgozok 2 évet,aztán jöhet a tesó. Tehát lesz köztük 4-5 év. Így tervezzük, aztán meglátjuk, de 1 évig tuti nem lesz még tesó. Segítség nincs, mindenki 100 km-re lakik.
2011. jún. 20. 14:48
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is 2 év körüli korkülönbséget szerettem volna. Okt. végén lesz a fiam 2 éves, de a kistesó nem akar még érkezni, pedig több mint fél éve próbálkozunk. :( Lehet 3 év is lesz köztük végül, ki tudja...
2011. jún. 20. 14:49
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Én nem megyek vissza dolgozni, fiam most 20 hónapos, jövő nyárra tervezzük a 2. babaprojectet. Ősztől a nagyobbik óvodába megy, aztán majd valamikor tavasz táján érkezik a testvére.
2011. jún. 20. 15:50
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Most 10 hónapos,ha lesz tesó,akkor 5-6 év múlva,így mindenképp visszamegyek dolgozni.Kivételesen szerencsés helyzetben vagyok rengeteg segítségem van.Mindkét nagymama,és a keresztanya is közel van,ha szükségem van rájuk.
2011. jún. 20. 16:07
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
1 éves a lányom, ma voltam állásinterjún, szeptembertől lenne egy jó állás, egy másik kismama helyén. Ha sikerül, akkor 4 év legalább lesz a második között, ha nem vesznek fel akkor pedig jöhet a kistesó.
2011. jún. 20. 16:46
 18/24 anonim ***** válasza:
Nekünk egyszerre sikerült be a 2 gyerek,ikreink vannak. A 3. babát szeretnénk kis korkülönbséggel,olyan 2-3 év lenne az ideális.Most 4 hósak az ikrek,szóval legkorábban jövő év közepe-vége,amikor azeretnék újra teherbe esni. Azt hiszem 2 egykorú gyerek után félkézzel "elbánunk" eggyel. Ha abból a terhességből is ikrek születnének,befejeznénk a gyerekgyártást:) Ráadásul az én munkámat nem célszerű többször abbahagyni,mert mindig nulláról indít az ember,amikor (újra) elkezdi.
2011. jún. 22. 10:26
 19/24 anonim ***** válasza:

3 gyerekem van. A legidősebb és a középső között 20 hónap, a középső és a kicsi között 2 év van. Nem mentem vissza dolgozni.

A segítségem pedig egy aranyos lány, aki a szomszédban lakik, gyakran átjön segíteni, főleg ilyenkor, a nyári szünetben. :)

2011. jún. 22. 10:29
 20/24 anonim ***** válasza:
24 hó és nekünk bevált !
2011. jún. 22. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!