Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól használtatok bébikompot?

Mikortól használtatok bébikompot?

Figyelt kérdés
Amikor már tudott ülni a baba, vagy korábban?
2011. jún. 19. 21:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
60%

jogász anyukának annyi esze sincs, hogy nem vesz bébikompot? :D:D

tök ártalmas!

2011. jún. 20. 11:00
 22/29 anonim ***** válasza:
38%
Csatlakozom az előttem szólóhoz,jogos!
2011. jún. 20. 11:14
 23/29 anonim ***** válasza:
53%
Számodra negatív jelző az értelmes?érdekes...
2011. jún. 20. 11:16
 24/29 anonim ***** válasza:
61%
ja értem, az, hogy felhívták a figyelmed arra, hogy a bébikomp a szakértők szerint is káros, nem válasz a kérdésedre? Gratulálok. Jogászként szövegértelmezésből megbuktál.
2011. jún. 20. 11:37
 25/29 anonim ***** válasza:
54%
én nem hiszem, hogy jogász :) el nem tudom képzelni, hogy valaki ennyit tanul az életében és a gyerekét tudatosan károsítja, alapos megfontolás után...
2011. jún. 20. 12:02
 26/29 anonim ***** válasza:
18%

Ezt a rosszindulatú csürhe népséget.Az ilyeneket mint ti be kéne zárni,hadd rágódjanak egymás baján.

Wáá,olyanok vagytok mint a sz@rrágó bogarak.

2011. jún. 20. 14:05
 27/29 anonim ***** válasza:
56%

Tudom hogy nem érdekel a válaszom, de én sem ültettem bele, több szakember egyenes tiltja a dolgot, gondolom nem hiába.

De családban két gyerket is beletettek kompba, szerencsére nem lett(eddig)bajuk.

Ha bele is teszed, csak rövid időre, biztos ami biztos.De én nem látok benne fantáziát, nem tudom miért jó az, mikor annyi minden más mozgás áll "rendelkezésükre" a babáknak(mászás, kúszás, amiket igen hamar a járás követ, tehát szerintem kihagyható ez a kompozás).

De inkább kérdezd meg az orvost, vagy védőnőt, ők mit tanácsolnak.

2011. jún. 20. 14:07
 28/29 A kérdező kommentje:
Na jó...én most kérdeztem először és utoljára ezen az oldalon...! Eszem ágában sincs olvasgatni a sértegetéseiteket! Minden jót!
2011. jún. 20. 20:50
 29/29 anonim ***** válasza:
0%

Ezt a rosszindulatú csürhe népséget.Az ilyeneket mint ti be kéne zárni,hadd rágódjanak egymás baján.

Wáá,olyanok vagytok mint a sz@rrágó bogarak.

-na ez sem semmi!

2011. jún. 21. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!