Mikortól használtatok bébikompot?
Figyelt kérdés
Amikor már tudott ülni a baba, vagy korábban?2011. jún. 19. 21:29
11/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ azoknak, akik a kérdésemre válaszoltak! Szóval amikor már ül. Köszönöm!
2011. jún. 19. 21:57
12/29 anonim válasza:
mindenki a kérdésedre válaszolt, azt kérdezted mikortól, a semmikortól is válasz!
szomorú, hogy az jut el miért... :(
13/29 anonim válasza:
Mikor tud ülni a baba. Engem is beleültettek, 9,5hónaposan egyedül jártam, nem volt szükségem segítségre. A mozgásommal semmi probléma. Jó az egyensúlyérzékem, gyors és fürge a mozgásom így nem vált hátrányomra, a Te babádnak sem fog.
14/29 A kérdező kommentje:
22.01-es!
"szomorú, hogy az jut el miért... :("
??????????
2011. jún. 19. 22:44
15/29 anonim válasza:
:D kihagytam a NEM-et... :) bocs
16/29 anonim válasza:
2 ismerős kisfiú is használta, mindegyik 5 éves koráig úgy ment, mint aki hasra akar esni... Ezért ezt kihagytuk.
De egyébként csak már mikor magától ül, esetleg feláll már, akkor tenném bele. De inkább akkor sem.
17/29 anonim válasza:
Azért pontoztál le mindenkit,mert olyan választ írt a kérdésedre,ami neked nem tetszett,mert ellenzi a bébikompot?Úristen,tiszta dedó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Értelmes lehetsz!
18/29 A kérdező kommentje:
Értelmes 7.33-as! Hol olvastad azt, hogy én pontoztam le itt bárkit is? Igaz, hogy a kompellenesek válaszára nem voltam kíváncsi, de senkit nem pontoztam le. Dehát, mindenki magából indul ki, ugyebár?! Különben meg honnan veszed a bátorságot, hogy engem bármiféle negatív jelzővel illess? Egy jogász anyuka!
2011. jún. 20. 07:55
19/29 A kérdező kommentje:
Annyiban egyet értek, hogy ez a pontozós játék tényleg dedós!
2011. jún. 20. 07:59
20/29 anonim válasza:
9-10 hónap körül volt a fiam amikor kaptuk egy használtat (nem műanyag ülése volt, hanem textil). Nagyon szeretett benne lenni. Nem állandóan, de napi 30 perc biztos megvolt. Élvezte, felállt benne sokszor, és úgy is ment vele.
11 hónapos elmúlt mikor elindult. Azóta nem használta. Semmi baja a gyereknek, minden porcikája tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!