Mikortól használtátok a bébikompot?
Csak tanácsolom, hogyha jót akarsz a gyermekednek, akkor inkább ne használj! Nálunk a gyerekorvos megelőzés szempontjából minden újszülöttet "átnézet" egy gyógytornász csajszival. Igaz 2000ft-ba került, de utólag is azt modnom, hogy nagyon megérte. Mindenféle tanácsot adott, és határozottan megkért, hogy soha ne használjuk, mert a lehető legrosszabb a gyerek természetes fejlődését tekintve. Nem tanulja meg tartani rendesen a súlyát, a járás is nehezebben fog menni neki- mi nem is használtuk, és 11hónaposan így is ment a baba. Addig meg kúszott mászott, hempergett, nagyon élvezte!
Ez persze csak tanács volt- természetesen ahogy jónak látod, azt teszel a gyermekeddel!
Már megint van aki a kérdésedre válaszolt.
6 hónapos korától tettem bele a kompba.
Bocs, off.
Nekem is volt kompom és semmi bajom.
Arra válaszoljatok már, amit kérdeznek! Nem a véleményeteket kérte a Kérdező. Ha nem tudsz válaszolni, vagy más a véleményed,akkor ne okoskodj!
Mikor már megült egyedül és fel is tudott állni, kb 6-7 hónaposan használta a lányom először.
Nekem is volt, hugimnak is, mindketten épek, egészségesek vagyunk.
Aki nem a kérdésre válaszol, írjon ki magának egy saját kérdést és ott szapulhatja a bébikompot.
Férjemre is azt mondták,semmi baja nem lett a bébikomptól,igaz dislexiás és disgrafiás amit a mai napra már bebizonyítottak hogy akár a bébikomptól is lehet.Mondjuk sokat is volt benne.
Ennek ellenére én azt javaslom,hogyha már jól áll a baba akkor nyugodtan tedd bele,mert úgysem egész nap lesz benne és szerintem nem fog ártani neki.
Ez kb 7-8hónapos kora körül lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!