Mikortól használtátok a bébikompot?
22.36-os: Ja, írjon kérdést amiben szapulja a bébikompot (már ezen röhögtem:))
Aztán majd jössz te, "válaszolni" és szapulod azt aki szapulja a bébikompot :D És hogy miért provokálják már megint szegény bébikomp-rajongókat...
Hihetetlen hogy egy nyilvánvalóan káros dologhoz mennyire tudtok ragaszkodni.
Szegény gyerekek!
Semmikortól.
A normális mozgásfejlődésének egyáltalán nem tesz jót.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
22.36-os
Bocs de nem én vagyok, aki szapulja a másikat, mert szent meggyőződésem, hogy árt a gyereknek.
Lehet Te meg mást teszel a gyerekkel ami szerintem árt neki. Nem vagyunk egyformák, én nem szólnálak le érte, mert valamit másképp csinálsz, mint én. Nem én vagyok a lepontozós, beszólogatós szuperanyuka ezen az oldalon, viszont utálom, ha nem a kérdésre válaszolnak.
Én is azt írtam a 2. válaszolóként, hogy ne használd a, de nem akartam szapulni a bébikompot. Ki is hangsúlyoztam, hogy csak tanácsként írtam, és nem szentírásnak, és bocsánat, ha ez másnak nem tetszik. Nyilván mindenféle véleményre kiváncsi volt a kérdező, és talán ebből is tanult valamit nem? Bár szerintem azért, mert valaki leírja azt, ami egyébként igaz, hogy sajnos ez nem tesz jót a gyereknek, attól még ez is egy vélemény, és ezért nem kell lehurrogni másokat!
Mindenki úgy neveli a gyermekét, ahogy tudja és ahogy akarja! És ha a kérdező akarja, a válaszoktól függetlenül bele fogja rakni a babakompba a gyermekét. Ha pedig esetleg itt a válaszok és az ajánlott cikekk után utánanéz ennek a témának, talán mégsem. Ezért vagyunk itt- szerintem.
Kedves Kérdező, majd írd meg mi a véleményed, hogy döntöttél- ezek után szerintem már mindenkit érdekelne!
:-)
Én csak azt nem értem, miért kell belerakni a gyereket abba ketrecbe, egyszerűbb lerakni a földre. Ha mászik, vagy megy akkor úgyis jön- megy.
Engem soha nem zavart, hogy a gyerekeim a körülöttem tébláboltak, pl a konyhában, leggfeljebb, ha valami olyat csináltam, mai veszélyesebb(pl tésztát szűrtem), addig arra két péercer beraktaam ill berakom az etetőszékbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!