Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól használtátok a...

Mikortól használtátok a bébikompot?

Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 19:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%

22.36-os: Ja, írjon kérdést amiben szapulja a bébikompot (már ezen röhögtem:))

Aztán majd jössz te, "válaszolni" és szapulod azt aki szapulja a bébikompot :D És hogy miért provokálják már megint szegény bébikomp-rajongókat...

Hihetetlen hogy egy nyilvánvalóan káros dologhoz mennyire tudtok ragaszkodni.

Szegény gyerekek!

2010. febr. 20. 23:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Lányom 7hónaposan állt fel, utána tettem bele kompba napi max 20percre amíg takarítottam. Azóta is így van,most egy éves és megy már egyedül,magabiztosan 11hónapos kora óta. Sajnos a járókába nem tudom tenni mert akkor végigüvölti a takarítást,így maradt a komp. Semmmi hátránya nem lett belőle. Engem is korán tettek kompba,mmég nem is álltam magamtól, és semmi bajpm nem lett. Nekem a dokink azt mondta, akkor tegyem bele ha már állni tud de menni még nem.
2010. febr. 21. 08:09
 13/17 anonim ***** válasza:
54%

Semmikortól.

A normális mozgásfejlődésének egyáltalán nem tesz jót.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2010. febr. 21. 09:06
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

22.36-os

Bocs de nem én vagyok, aki szapulja a másikat, mert szent meggyőződésem, hogy árt a gyereknek.

Lehet Te meg mást teszel a gyerekkel ami szerintem árt neki. Nem vagyunk egyformák, én nem szólnálak le érte, mert valamit másképp csinálsz, mint én. Nem én vagyok a lepontozós, beszólogatós szuperanyuka ezen az oldalon, viszont utálom, ha nem a kérdésre válaszolnak.

2010. febr. 21. 14:01
 15/17 anonim ***** válasza:
25%
Négy gyerekemnél soha!
2010. febr. 21. 15:58
 16/17 anonim ***** válasza:
24%

Én is azt írtam a 2. válaszolóként, hogy ne használd a, de nem akartam szapulni a bébikompot. Ki is hangsúlyoztam, hogy csak tanácsként írtam, és nem szentírásnak, és bocsánat, ha ez másnak nem tetszik. Nyilván mindenféle véleményre kiváncsi volt a kérdező, és talán ebből is tanult valamit nem? Bár szerintem azért, mert valaki leírja azt, ami egyébként igaz, hogy sajnos ez nem tesz jót a gyereknek, attól még ez is egy vélemény, és ezért nem kell lehurrogni másokat!

Mindenki úgy neveli a gyermekét, ahogy tudja és ahogy akarja! És ha a kérdező akarja, a válaszoktól függetlenül bele fogja rakni a babakompba a gyermekét. Ha pedig esetleg itt a válaszok és az ajánlott cikekk után utánanéz ennek a témának, talán mégsem. Ezért vagyunk itt- szerintem.

Kedves Kérdező, majd írd meg mi a véleményed, hogy döntöttél- ezek után szerintem már mindenkit érdekelne!

:-)

2010. febr. 21. 17:13
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Én csak azt nem értem, miért kell belerakni a gyereket abba ketrecbe, egyszerűbb lerakni a földre. Ha mászik, vagy megy akkor úgyis jön- megy.

Engem soha nem zavart, hogy a gyerekeim a körülöttem tébláboltak, pl a konyhában, leggfeljebb, ha valami olyat csináltam, mai veszélyesebb(pl tésztát szűrtem), addig arra két péercer beraktaam ill berakom az etetőszékbe.

2010. febr. 22. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!