Mikor adtál babádnak a következő ételekből?
túró: 9 hónaposan, gyümölccsel,
sajt: 10 hónaposan, reszelve, főzelékbe,
joghurt: 9 hónaposan, gyümölcshöz,
csirkemáj: 9 hónaposan ( 8 hónaposan kapta a húst, így ezt csak később kezdtem)
cseresznye: mivel nyár végén született, így ki kellett várni a következő cseresznye és dinnye idényt, azaz 10 hónapos kora körül kapott, bár mindkettő adható lett volna 8 hónapos kortól.
Sajt: 8 hónaposan, vagyis mostanában, a doki engedélyezte, hogy a főzelékbe picit belereszeljek.
Túró, joghurt: sajnos nem kaphat egyelőre, mert 2 hónapja tejmentesen van tejérzékenység gyanúja miatt.Egyedül a sajt mehet, erre is 2 hónapot várt.
Csirkemáj: 7 hónaposan, a főzelékkel együtt ( de egy héten azt hiszem, csak egyszer lehet adni)
Kifli csücske: 8 hónaposan rágcsálta először.Egyszer leharapott egy nagyobb darabot, amitől öklendezett, azóta óvatosabb vagyok.Inkább én adom a falatkákat a szájába.
Cseresznyét, dinnyét még nem kapott.De meggyet már igen.A cseresznye puffaszt, a dinnye meg allergizálhat, így óvatos vagyok velük.
túró,joghurt: 7 hó
sajt: 8hó
kiflicsücsök 7-8 hó
májat nem eszi meg
cseresznye 10 hó
dinnye 10 hó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!