6-7 hónapos babáknak ételreceptek?
Tőle nagyon sokat főztem:
Innen is sokat válogattam:
Főzelékeket különben ha nem liszttel sűríted akkor megoldhatod mondjuk egy kiskanál keményítővel is... Én úgy is főztem... Ilyenkor már igazság szerint sok mindent evett a mi kajánkból:
fokhagymás majoránnás grill csirke sütőben sült krumplival, rizses hús (csirkéből vagy sovány disznóból), pörköltszaftos tészta, Ha tudtam hogy neki is veszek ki akkor vagy két edényben főztem vagy nem fűszereztem annyira... gyümölcsrizs, vízbegríz volt a vacsora körtét reszeltem bele vagy banánt, almát (vízben megfőződ a grízt mintha tejbegríz lenne megcukrozni egy kicsit, pici fahéj és kész) egész éjjel aludt tőle... Én igazából fűszereztem de mindig csak kicsit elméletileg ilyenkor még nem szabadna de nem hiszem hogy ártana. Húsleves zöldséggel, a húshoz főztem paradicsomszószt vagy meggyszószt (a savanykás nálunk annyira nem ment) vagy cseresznyeszószt a hús gyümölccsel mindig nyerő párosítás a kicsiknél... uhh, egyenlőre ennyi ha jut még eszembe és kell akkor írok még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!