Kúszó-mászó, egyedül ülő babátokat állandóan követitek, mellette vagytok?
Megyek mellette,mert sajnos mindent nem tudok elpakolni,amit lehet eltettem,de vannak szekrénysarkok,madárkalitka,kábelzsinór,olyan helyen,hogy nem tudok vele mit tenni,nem az ő szobája ,de ha elindul hagyom,koppan a fejecske,előfordul,az éles dolgokra ügyelek,van hogy ülésből hátraesik,mert nem tudja megtartani magát,de ilyenkor sokszor ha ágyában ,állókában van,nem lehetek minden pillanatban vele így előfordul,hogy kopp van,sajnos.Ha előttem történik,próbálom nem észre venni,akkor nincs sírás.
Kell nekik egy kis önállóság,de ha elindul nem szabad magára hagyni,mármint ha mászik, amikor meg menni fog,nem tudom mi lesz.Mert most ugye ugy mászik,ha kiveszem állókából,kiságyból,de ha menni akar ,akkor nem tudom,minden pillanatban nem lehetek mellette,de muszáj lesz,sztem akkor is majd ha dolog van,marad az állóka,ha meg ráérek,egyik szemem mindig rajta lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!