Milyen "baba babonák"-ról hallottatok? Hisztek benne?
De jó, köszi a válaszokat:)
Én valamelyik nap jűátszottam anyosoméknál a kislánnyal 7 hós. h a tükörbe názzzük magunkat elbujunk stb. Anyósom pedig elképedve, h jaj van foga?? Mert csak akkor szabad látnia magát tükörbe ha már van neki:)))) Érdekes ez:D
A piros masnisat én is hallottam :) Meg h mikor még picike és megcsodálják egyből "le kell kópdösni" valamiért nem tom már miért. Hát ez nagyon baromság. Köpködni ...:DDD Hirtelen ennyi jut eszembe:)))
Ha még tudtok vmit írjátok csak:)
A tükröset nekem is mondta a férjem nagymamája, hogy ne hagyjam, hogy megnézze magát a tükörben, mert nehezen fog kijönni a foga. Fürdés közben állandóan a tükörben nézi magát, és puszilgatja, beszél a "másik"babához :) A másik meg, hogy ne puszilgassam a talpát, mert későn fog elindulni. Hát lehet ellenállni egy babatalpnak? :)
A piros masnisat is hallottam már, a fürdővizeset is..... és ha nagyon gondolkoznék, biztosan jutna még eszembe.
Ja, egyébként a lányom 1 éves, van 9 foga, és még mielőtt betöltötte volna az 1 évet, elindult.
én a piros szalagos helyett ezt hallottam : hogyha megvan rontva a baba akkor a fürdővizébe tenni kell 3 kanál parazsat és a hamvas vizbe fürdetni.:D
nem szabad az asztalra ültetni/állitani mert néma lesz :D
terhes nő nem foghat meg állatot mert szőrös lesz a gyereke :D :D
ha egy terhes nő befesti hajfestékkel a haját,olyan szinű lesz a baba haja amilyenre festette :D
ennyi jutott eszembe de tudok sokat,irok még
2,5 honapos kisfiamat toltam a babakocsiba a szuleim falujaba. Odajott egy idosebb asszony es lekopte a gyereket.
(persze csak ilyen mu lekopes vol). En elkepedve nezek erre O: Na most mar jol fog aludni.
Mondtam neki,hogy 1 hetes kora ota egyszer kell enni ejjel kulonben vegig alussza az ejszakat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!