Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 20hónapos babának milyen...

20hónapos babának milyen ételt lehetne csinálni tehéntúróból? Ti csinálnátok ilyen tejtermékből hamit neki?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 09:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
43%

Kedves Néhány Korlátolt Anyuka!

Önök elég értetlennek tűnnek.

Miért képzelik azt, hogy ami eltér az általánostól az nem is létezik?!

Az én kislányom is nehezen jött bele a "rágásba".

Egyébként a fent említett néhány, fog nélkül és 2 foggal rágó gyermekhez gratulálok!

Bár hozzáteszem fog nélkül nem lehet rágni. Az ínyük hiába elég erős, nem alkalmas rágásra.

Csak arra, hogy némileg szétnyomja az ételt.

Viszont ha jól értettem, ez a kérdező babájának is megy.

Én krémtúrót csináltam neki.

2011. jún. 19. 12:30
 12/14 anonim ***** válasza:
38%

Biztos én is az egyik korlátolt anyuka vagyok.

A babák nem hiába kapnak 6 hónapos kortól kenyérhéjat, 7-8 hónaposan már darabos főzeléket. Nem kell fog a rágáshoz, rágnak mindent fog nélkül is.

Akkor szokott probléma lenni a darabossal, ha nem kapnak időben elszopogatni való kenyeret, babapiskótát.... mert nem tanulják meg,hogy a nyelvükkelkellirányítani a falatot a szájukban. Marad a 6 hónapos kor előtti "szopó" mozgás, be a szájba és lenyelem.

Ha ez a tanulási folyamat kimarad a 6-8 hónapos korban,akkor később bizony nehezebb lesz megtanulni, hiszen a baba a darabosat is egyben akarja lenyelni, nem tudja a nyelvét használva irányítani a szájban.

Mindenki úgy csinálja ahogy akarja,ez a "szakirodalom"

2011. jún. 19. 12:37
 13/14 anonim ***** válasza:
43%

Hopp!

Most már nem rág.

Szopogat!

Köszönöm!

2011. jún. 19. 12:55
 14/14 anonim ***** válasza:

A fiam kedvence volt, míg ehetett túrót: a palacsinta gyümölcsös túróval.(rizstejből tojás nélkül, de a tied gondolom eszik már tojást, esetleg tejet nem biztos.)

Vastagabb palacsintát sütöttem, feldaraboltam. A túróba reszeltem almát, barackot, banánt, mikor mit, de egy levesebbet tuti és összekevertem a palacsintával. Megszórtam fahéjjal. Imádta.

A palacsinta puha is, de mégis falatokra lehet vágni.

Végül a sima túrós palacsinta is jó lehet, szerintem.

2011. jún. 19. 23:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!