Ybike-t használ valakinek a babája? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Nehezebb vele menni ,mint egy kismotorral?Tényleg csak 2 éves kor után tudja használni?15hónapos a kisfiam,és már elég jól megy a nyuszimotorral.Arra gondoltam,hogy kihagynánk a hagyományos babamotort és nyuszi után kapna egy ilyet.De az kb.2-3 hónap múlva esedékes lehet,mert a nyuszi elég alacsony.Korai lenne még ez?Köszi a segítséget!
2011. jún. 18. 19:48
1/1 anonim válasza:
A motoron tud csak üldögélni, felhúzott lábbal is (pl. egy lejtőn), a futóbiciklin már egyensúlyozni kell, szerintem korai. A nyuszimotor után egy kis 3-as motor is más, mert nem annyira stabil a 3 kerék, mint a négy.
Utána már jöhet szerintem a futóbicikli (meg azoknak az ülésért nem is lehet olyan alacsonyra tenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!