Szerintetek jó ez a gyerekülés? Esteleg van valakinek? Tapasztalat?
Ha esetleg van más amit ajánlanátok, az is érdekel. A lényeg, hogy kisfiam 6,5 hónapos és már 9 kg, szóval a hordozót lassan kinövi. Szükségünk van egy jó gyerekülésre, ami lehetőleg isofix-es, menetiránynak háttal (is) rögzíthető és minél tovább kisolgálja. És ha lehet ne menjen rá a gatyánk...
énezt vettem, ugyanolyan paraméterkkkel rendelkezett a fiam mint a tied. Nagyon szeretjük, annyira jól be lehet kötni, hogy meg sem moccan az ülés. nem izofixes, de racsnis bekötésű, és szuper. Jókat alszik benne, most 15 hós. Egy jó tanács: gyerekkel menjetek vásárolni, mert én az Espiro oprimat akartam venni, beletettem a fiam a boltba, és el kezdett nyöszörögni, fészkelődni, ebbe beletettem és tök jól érezte magát. Hosszú uton is voltunk vele, és nem nyűglődödtt. Én csak jót tudok mondani róla. Ára is szuper szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!