Egy 23 napos babának kb. mennyit kell egy nap enni? Hány grammot?
Én is az első hozzászólóval értek egyet. Ne idegesítsd magad ilyesmikkel. Az én lányom az átlag alatt teljesített, 4 óránként evett, egyszer kelt fel éjjel, holott mondták ébresztgessem. Na hogyne!! Aztán kialakította magának a kis életritmusát. És ugyanúgy fejlődik, ahogy kell. Ő tudja mi a jó neki. MInden gyerek más és nem mindegyik úgy viselkedik, ahogy az orvos vagy a védőnő akarja. Az én lányomnak 12-szer kellett volna ennie a norma szerint és ő 7szer evett. Aztán 8szor kellett volna és ő 6szor evett, vagy 5ször. Mikor mennyit igényelt. Az orvos persze először ki volt akadva és adta az okos tanácsokat. És aztán úgy döntöttem sok gyötrés után, hogy elég volt, a lányom tudja mi kell neki és ne általánosítsák, ha ő nem általános baba. Mikor orvoshoz mentünk mindig azt mondtam,amit hallani akart. Ennek ellenére szépen fejlődik és semmi baja.
A babához igazodj, ne az előírásokhoz!
Sok sikert
Erika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!