Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám bőre két láb"hurka"...

Babám bőre két láb"hurka" között kirepedt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elég a szellőztetés vagy mit használhatok? Kicsit vérzik is, így a popsikrémet nem merem haszálni.
2009. márc. 23. 10:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak erősebben hámlott, én Sudocremmel kentem a védőnő tanácsára. 2 nap alatt elmúlt.
2009. márc. 23. 10:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Bepanthen a legjobb mindenre,ami kijön a börén.Tapasztalatbol mondom.
2009. márc. 23. 10:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kaptam száraz bőrre gyógyszertári kenőcsöt, nagyon jó, doki írja fel.
2009. márc. 23. 11:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sudocrem. Nekem a doki mondta, a lányomnak pár nap alatt elmúlt tőle a repedés. Esetleg Neogranormon v Bepanthen még jó lehet rá.
2009. márc. 23. 11:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a fürdetőkrém vált be. Fürcsi után bekentem és pár nap alatt helyrehozta.
2009. márc. 23. 11:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A neogranormon nagyon jó hámosító, azt nyugodtan teheted rá. Ha meggyógyult, esetleg olajozd be, biztos nagyon száraz ott a bőre.
2009. márc. 23. 12:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak a füle mögött volt kirepedve. Próbáltam az eddigi válaszokban fölsoroltakat és egyedül a Neogranormon vált be. Két nap alatt helyrehozta, pedig előtte már kentem több mint egy hete más-más krémmel.
2009. márc. 23. 13:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2009. márc. 23. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!