A megszokott márkájú cuminkból vettünk egy nagyobb méretűt és nem fogadja el. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Lehet erőltetni, hogy igenis vegye be, vagy mivel próbálkozzunk? Vegyünk inkább másik márkát? Mert eddig a MAM cumik váltak be nagyon, de már a mostanit kinőtte, és az újabb nem tetszik neki...
5hós kisfiú anyukája
2009. márc. 23. 07:51
1/4 anonim válasza:
Szerintem próbálkozz másik márkával. Nekünk is időbe tellet, hogy ki tapasztaljuk melyik a jó. Chicco vált be nálunk.
2/4 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan odaadhatod még neki a kisebb méretűt. Az, hogy a gyártó számozása szerint kinőtte, nem biztos, hogy a babádnak is jó a nagyobb. Az én kislányom 7 hónapos és még mindig szívesebben fogadja el az 1-es méretű cumit, mint a 2-est. Valószínű, hogy az neki túl nagy..
3/4 A kérdező kommentje:
Nem a kora alapján nőtte ki, mert a cumi 0-3 hónapos, őmeg most 5, és már nagyobb a szája mint a cumi. Ebből a most vásároltból is van már egy, aminek sima a nyelve, azt szereti. De a mostanin vannak kis recék (a foga miatt vettük, hogy maszírozzon), tehát alapvetőenn ez nem nagy neki. A másikat viszont effektíve kinőtte, nem a számozás miatt.
2009. márc. 23. 08:29
4/4 anonim válasza:
SZia!Mi a Nuk-kot szeretjük 7hónapig csak a 0-3hónaposat vette el.Igaz nem cumizik csak ritkán elalvás előtt,de kiköpi.Most vette el csak 7hósan a 6-9est.Pici a szája.Mind más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!