Sinlac-ot hogyan kezdjem el adni?
Figyelt kérdés
4 hónapos tápszeres babámnak most kezdeném el adni a Sinlac-ot. De hogy kezdjem? Elöször csak kanállal megkóstoltatni egy picit, mint egy új ételt? Vagy keverjem bele a szokásos tápszeradagjába, pl, fele táp-fele sinlac? Vagy simán megcsináljam a dobozon írt adagot?2011. jún. 16. 21:07
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nekünk is felírta a gyermekorvos,mert nagyon soványnak találta kislányomat.
Elvileg a dobozon leírtak szerint kell elkészíteni,amit a kislányom nem fogadott el,csak egy-két kanállal tudtam erőltetni belé.
Most már 9 hónapos és más ételbe,főként gyümölcsösbe belekeverve imádja,fél üveg Kecskeméti gyümölcspépbe (például vilmoskörte -bírsalmával) két kávéskanálnyit teszek csak neki.
Remélhetőleg a te kicsid elfogadja majd gyümölcs nélkül is,én megkóstoltam és nagyon édes,nem csodálom ha nem kellett a kislányomnak magában.
2/3 A kérdező kommentje:
Pár kanállal én is megkóstoltattam vele, de nem volt elragadtatva. Szerintem is édes. Nem hiszem egyébként, hogy nagyon fogom erőltetni, mert elolvasva az összetevőket, láttam hogy van benne cukor, és nem hiszem, hogy egy kisbabának kellene a cukor.
2011. jún. 17. 07:44
3/3 anonim válasza:
Szerintem mindenféle tejpépben van cukor. Sőt a bébiételekben is. Annyi pici nem árt neki. Anélkül rettentő ízetlen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!