2 hónapos bukós babának Sinlac?
Mennyire bukós a babád?
Nem akarom látatlanban felülbírálni a doktornőt, de jó eséllyel nincs szükség a Sinlacra.
Egyik gyerekem szuperbukós volt, de mivel megnézték, hogy nincs refluxa, és jól fejlődött, így nem csináltunk vele semmit.
Ahogy kiengedte a mellbimbómat, már dőlt belőle sugárban, és akár 2-3 órával a szopi után is kibukta a "túrót". Sőt, éjjel is, bármilyen mennyiségben. Egy éves koráig tartott ez. Teljesen egészséges 4 éves kislány ma.
Nekünk is volt ilyen néhányszor, de nekem mondjuk valahogy álmában is olyan "ügyesen bukott", hogy fulladni nem fulladt, pedig volt, hogy az orrán jött.
Az a baj, hogy a Sinlac nem hinném, hogy eredményt hozna, mert az is csak pép, és mint írtam, a lányomnál ez csak akkor múlt el, amikor már túlnyomó részben szilárdat evett, és az anyatejfogyasztás lecsökkent.
Viszont ha elkezditek azt enni, akkor jó eséllyel bekavar a szopiba, ami pedig jól működik.
Én még anniyt tudok tanácsolni, hogy a ksiágyának a fejrészét emeljétek meg, így lefelé fog folyni. Amikor meg ilyen történik, gondolom mellette alszol, azonnal felébredsz és felkapod, ütögeted a hátát, kizárt, hogy megfulladjon, inkább olyan ez, mint amikor valaki félre nyel. Szerencsére az egész folyékony, így gyorsan kint van, nem olyan, mint ha valami szilárd megakadna a torkán.
Ami még eszembe jut, hívj fel egy szoptatási tanácsadót. Nekem más ügyben, de sokat segítettek. A www.lll.hu oldalon találod őket a telefonos segítségnél. Schneiderné Diószegi Esztert személyesen is ajánlom!
Lehet hogy van még valami tipp-praktika, amit lehet alkalmazni.
Ha jól fejlődik a kicsid (tehát gyarapszik, és van elég pisis-kakis pelusa) én biztos nem nyúlnék kiegészítéshez.
Minden jót Nektek!
Első vagyok, nekünk 30 textilpelus kellett. :o)
Napi 10 minimum fogyott, pedig nem voltam szívbajos, csak akkor cseréltem, ha totál átázott, meg forgattam ide-oda...
Előny: a harmadik gyerekemnek se kell újat vennem. :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!