Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Beba 2+ vaníliás tápszert...

A Beba 2+ vaníliás tápszert már nem gyártják? Van olyan tápszer amelyik vaníliás ízű?

Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Humana
2011. jún. 16. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Sajnos megszűnt még tavaly nyáron tudtam venni utoljára, az én fiam is csak azt ette. Gondolom, ha kettes tápszer kell, akkor még 1 éven aluli a gyerkőc. (már csak azért, mert van vaníliás babaitalpor, amit bele lehet tenni a tápszerbe, de az sajna 1 éves kortól van)

Az én pici fiamnak nagyon finnyás, mikor nem kaptam már vaníliás bebát, sima (nem HA) milupa 2-t adtam neki, azt megette, pedig mondom, rettentő finnyás!

2011. jún. 16. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:
OFF:Itt valakitől olvastam,hogy nagyon pici vaniliás cukrot tett a sima tápszerbe doki tanácsára és úgy jó volt a babájának!
2011. jún. 16. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:
erről jut eszembe,vaniliás Forever Lite is megteszi.Egy mérce tápszer helyett mehet egy mérce Lite.
2011. jún. 16. 22:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 6 hónaposak vagyunk és már nem nagyon akarja meginni a Ha-s tápszert. A védőnő szerint azért, mert már sok ízt ismer, és ez keserűbb
2011. jún. 17. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!