Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennétek nyaralni 3-4 hónapos...

Mennétek nyaralni 3-4 hónapos babával?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hová, milyen messzire?
2011. jún. 16. 15:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Már az is könnyebbség, ha Apa is ott van és egy kicsit leemeli a terhet a válladról. Nekem pont ennyi idős gyerekem van és vagy nagyon jó baba, vagy rosszul gondolom, de talán ez a "legkönnyebb" időszak: már valószínű az éjszaka nagy részét átalussza, de még nappal is sokat alszik. a hasfájás elmúlt, de fogfájás még nincs. tejet eszik, amit könnyű neki odaadni. (tápszert se nagy cucc)
2011. jún. 16. 16:30
 12/19 anonim ***** válasza:
Én hegyes, jó legegőjű helyre mennék. Tavaly, ennyi idős volt a babám, és mi erdélyben nyaraltunk, egy kisfaluban. Jó volt. Idén viszont cél a tengerpart... ha összejön.
2011. jún. 16. 16:41
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi elmentünk tesómékkal, amikor 4 hónapos volt a keresztgyerekem! Anyuka ugyanazt tudta csinálni,mint itthon kb.!

Pedig nem volt kimondottan sírós baba! Megszoptatta, büfi, ringatás, aludt egy keveset és már jött is a következő. Neki egyszerű volt, mert 3-an voltunk,hogy vigyázzunk rá. Sőt ketten, hogy tesóm és sógornőm is tudjanak kicsit kettesben csavarogni, pancsolni. De ha nem vagyunk ott, akkor kettesben nem nagyon tudta volna lenni, mert hol egyikük, hol másikuknak kellett volna a törpére vigyázni.

Persze, jó az,hogy valaki kimozdul, de én akkor is azt mondom,hogy egy ilyen pici babával nem igazán nyaralás, a nyaralás!

2011. jún. 16. 16:53
 14/19 anonim ***** válasza:
Mennék! A mienk nyár végén született, így 3-4 hónapos korában pont tél volt, de most 9 hónaposan már mentünk vele tengerpartra. Hiába ugyanaz volt a menetrend, mint itthon, mégis nagyon jó volt máshol lenni, együtt lenni apával is, nagyon jól éreztük magunkat. A kocsiút alatt a játékaival szórakoztattam a babát, meg is álltunk többször, nem volt semmi gond.
2011. jún. 16. 16:53
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék. Ez szerintem még túl nagy stressz egy ekkora babának.
2011. jún. 16. 16:57
 16/19 anonim ***** válasza:
67%

Én mentem, sőt pihenni is tudtam, hisz apa is ott volt. A főzés szüneteltetése is hatalmas könnyedség volt. Ha sírt a babakocsiban megnyugodott, annyit sétáltunk amennyit akartunk. Jajj de jó volt.

Most már, hogy 2 és 4 évesek eszembe sincs sehova se menni. Még a játszóra is elmenni olyan mintha 12 órát dolgoznék, annyira kimerítő. Na őrájuk kell figyelni igazán, tőluk nem lehetne pihenni. szerintem egy kisbaba nem sok vizet zavar ha rendesen el van látva :D

2011. jún. 16. 16:57
 17/19 anonim ***** válasza:
Én nem mennék,még az egy évesemmel sem nagyon mernék...de ez én vagyok:)
2011. jún. 16. 19:41
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen, leginkább tengerparta.
2011. jún. 16. 19:54
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi voltunk pár napra wellness hotelben, amikor 4hónapos volt. Tény, hogy ugyanúgy el kellett ott is látni a fiúnkat, éjjel kelni hozzá, szóval fizikailag nem volt pihentető. Viszont lelkileg feltöltődtem, jó volt hármasban lenni. Nyáron tengerpartra megyünk, mondjuk akkor már "nagy", 9hónapos lesz:)
2011. jún. 17. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!