Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit keverjek a tápszeréhez ha...

Mit keverjek a tápszeréhez ha nem akarja meginni?

Figyelt kérdés
1 éves múlt és 1 hete csak a fele adagját issza meg. Baj ez?
2009. márc. 22. 20:10
 1/6 anonim ***** válasza:
nesqik kakaót vagy maci kávét
2009. márc. 22. 20:11
 2/6 anonim ***** válasza:
inkább gyümilevet. A kakaó fog és nem túl egészséges, bár egy éves kor után már lehet azt is csak keveset. Vagy banánt turmixolhatsz bele, almát. De én ezért váltogatom a tászereket. Először sima Milupát evett, utána áttértünk a Beba banánosra és most Milupa gyümölcsöset kap. Próbáld ki te is ha gondolod.
2009. márc. 22. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet kapni izesitett tápszereket,próbálkozz azokkal,hátha bejön!
2009. márc. 22. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát az enyém sem akarta, és sajna ez így is maradt! Próbálhattam én mindent, semmilyen tápi nem kellett! Vannak ilyen babák akik tejcsi ellenesek! Nyugi nem vagy egyedül! Kitartás én 4 hónapja próbálok lekönyörögni neki legalább 1 decit 1 nap alatt, nem sok sikerrel! KITARTÁS!
2009. márc. 22. 21:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Már nem ízlik neki, szerintem próbáld meg a sima 2,6-os tejet.

Nálunk is így volt. Kakaót nem szereti, de én nem is bánom, és nem is erőltetem, csak a nagymama akarná..., de az én gyerekem.

Amúgy lehet a foga jön, mert van olyan, hogy akkor nem kéri egy ideig és utána megint.

2009. márc. 23. 00:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia!Az én kisfiam 7hós és neki sem kell egy tápszer sem és az ízesített sem.Sőt tejjel sem issza,mert próbáltam abba is tenni.A dokinő mondta,hogy főzzek belőle pudingot,de az otthonit így se veszi el csak a vettet.Tejet joghurtba és pudingba és babagrízbe eszik.Csak így veszi el.Sajnos így is marad.A barátnőm is ugyan ezzel a problémával küzd.A répás dolgokat sem szereti ha túl sok van benne.Én terhesség 6.hónapjáig nem ihattam tejet,mert allergiás vagyok rá sajnos,de csak tisztán.Kívántam és nem lett gond.A pici betöltötte a 6.hót és megint visszajött,igaz ha 3dl-től többet iszom iszonyatosan begörcsölök és hasmenésem lesz,de csak ennyi.Szerencsére ő csak utálja.Este viszont adom neki, mert ha felébred elalszik rajta.A teát,vizet kiinná mindet.Próbáld éjjelre tea helyett,akkor kómásan elveszik általában.
2009. márc. 23. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!