Mennyi vízzel keverjek 50 ml tápszert, ha 120 ml-t eszik a babám?
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 12:41
1/5 anonim válasza:
30ml-ként egy csapott kanál tápszer. Mindegyiknél ez az arány.
2/5 anonim válasza:
szia.elvileg 30 ml-hez kell egy kanál tápi.tehát 50 ml-hez kell 1 és 3/4 kanál.a kérdésedet amugy nem iagazn értem.ha 120-at eszik akkor kell 4 kanál tápi.remélem segítettem..
3/5 anonim válasza:
én 120 mlre amikor annyit evett, nekem nem volt ilyen adag hogy 120. hanem 133ml evett úgy, hogy: 120 ml víz és 4 adagolókanál tápszer késsel lesimítva a teteje én jana babavízzel adtam neki mert az forralás nlkül adható és langyosra felmelegítettem és így is csomómentesre tudtam felrázni és így kapja most 2,5 hónapos
4/5 anonim válasza:
Amikor az én kislányom kb 120 ml-e evett, akkor 4 csapott tápszeradagoló kanál tápszert kellett 120 ml vízbe tennem. Ebből kb 130 ml tápszer lett.
Minden tápszerdoboz oldalán ott van az elkészítési arány, ettől nem szabad eltérni.
5/5 anonim válasza:
utolsó előtti vagyok én is ezt írtam ez a jó arány
130 ml jön ki ha 120 víz és 4 adagolókanál táp.
így csináld dea doboz oldalán tényleg rajta van az utasítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!