Hány percig forraljátok a vizet babátok teájához / tápszeréhez, hol és miben? ( Gázon-e vagy mikróban? )
Én a 3 hónaposomnak gázon, fedő alatt 5 percig, mert a tápszeres dobozán is így írják.A teájához szintén.Anyósom szerint felesleges, szerintem meg nem.
Babátok korát írjátok meg.
Köszi.
5 percig forralom gázon,néha tovább.
5 hós
Én párszor forraltam, de olyan gusztustalan volt a tetején az a fehér izé a forralás után, h inkább ásványvizet vettem neki. A szentkirályi forralás nélkül is adható, csak melegítettem mikróban. A 1,5l-es megfizethető áron van, ebből kapta a tápit és a teát is. 24 óra után ugyan forralni kéne azt is, de hűtőben volt mindig, úgy gondoltam 1,5 nap alatt nem lesz ott baja. Nem is lett sose tőle a gyereknek se. 1éves kora óta csapból kapja, forralás nélkül.
A teához ugyan 4 hónapos koráig forraltam, mert csak filtereset kaphatott. Sose mértem meddig forr, saccra ment. Nem hiszem, h van nagy különbség 1perc vagy 5-10perc között. De aztán a nyár miatt macerás volt visszahűteni, ezért áttértem a granulátumosra amint a gyerek kora engedte (ásványvízhez).
Szentkirályi ásványvizet vettem (veszek), azt az 1. napon nem kell forralni. Másnap gázon forraltam, de amint forrt, én már ki is kapcsoltam alatta.
Felforrt, így fölöslegesnek tartottam volna még 5 percig...
(most már 14 hós a kislányom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!