Anyósom szinte mióta megszültem zaklat a munkahellyel?
Simán közölném vele, hogy az én gyerekem én maradok vele otthon.
Ha ő anno elment dolgozni akkor elcseszte, és ne az én gyerekemen akarja kiélni magát.
Kész ennyi.
Véletlenül nem egy az anyósunk:D
Viccet félre téve, én 15 hónapja hallgatom! Pedig nálunk már a férjem is mondta, hogy a gyerek jó helyen van mellettem és fejezze be a piszkálódást. Ha hiszed, ha nem, havonta egyszer látja az unokáját, (akkor is mi visszük), de még egyhuzamban 1 órát nem ült le vele játszani. Állandóan csak utasítgatná, meg kiabálna vele, amit persze én nem engedek. Elmagyaráztam már neki, hogy nem hülye a gyerek, el lehet neki magyarázni, akár 2x vagy 10x is.
Én kb. 10-15-el kapnék több pénzt, de nem ér annyit!
Ja! Azért akarja, hogy menjek vissza, hogy adjam be bölcsibe és most szedjen össze minden betegséget, hogy mire iskolába fog menni, erősödjön az immunrendszere. Nehogy sokat hiányozzon majd, mert akkor meg fog bukni!
A lényeg a lényeg, ha nem megy szép szavakkal, akkor add elő a véleményed durván!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!