Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyósom szinte mióta megszülte...

Anyósom szinte mióta megszültem zaklat a munkahellyel?

Figyelt kérdés
Menjek szeptemberbe melózni stb,sokszor megmondtuk már neki,hogy nem kapnék sokkal többet ha mennék.Tanítónő vagyok,baám júliusba lesz egy éves.De ő csak hajtja.Úgy gondolja,hogy mivel ő most nyugdíjba vonult majd neveli a babát.teszem hozzzá sokszor még magára se tud vigyázni.És én nem vagyok annak a híve hogy a mama nevelje a gyereket.Mit tehetnék még???????
2011. jún. 16. 08:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Keményen kell közölni hogy nem mész melőzni,és igenis te fogod felnevelni a gyerekedet nem ő!
2011. jún. 16. 08:49
 2/12 A kérdező kommentje:
próbáltuk már keményen,kb.2hétig hallgat majd kezdi előről!
2011. jún. 16. 08:53
 3/12 anonim ***** válasza:
Ne hagyd magad,te gyereked,pont abban az időben fog legjobban kötődni hozzád!ha a pénzed is kb. ugyanannyi lenne,inkább töltsd a gyerekeddel azt az időt,hisz az pótolhatatlan!!Légy kemény és mondd meg neki h ez a döntésed és kész!!
2011. jún. 16. 08:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szólj a párodnak, hogy beszéljen vele, mégiscsak az ő anyukája... Ha nem lép, akkor meg kell neki mondani határozottan, hogy "Anyuka, nem megyek vissza dolgozni, eszem ágában sincs, szeretném kihasználni azt a kis időt, amit lehet, mert a gyermekéveket visszahozni nem lehet. A pénzünk felől ne aggódjon, teljesen meg tudjuk oldani a gondokat. Anyuka élvezze a nyugdíjas éveket, ha szükségünk lesz segítségre, szólunk.". :) Nekem annó a kolléganőim mondták, hogy ha nem muszáj dolgozni jönni, akkor maradjak ameddig tudok, mert ez a kisgyermekkor hipp-hopp elrepül és utána már semmi nem pótolja! Igazuk volt. Sajna 2 évesen bölcsibe kellett adni, pedig még olyan szívesen maradtam volna vele otthon, de nem mindegy, hogy 80.000-et vagy 27.000-et kapok havonta. :S
2011. jún. 16. 08:55
 5/12 A kérdező kommentje:
ha betölti a kettőt én is megyek vissza ez nem kérdés, de ezt nem érti meg,mert anno ő itthagyta a gyerekeit és elment melózni!
2011. jún. 16. 08:57
 6/12 anonim ***** válasza:

Az én anyósom mindennel zaklat... nem birom őt elviselni! nincs az a pénz amiért hagynám hogy a gyerekemet ő "nevelje" áááhh meg is hülyülnék...

szerinem ne hagyd magad! a te gyereked!

2011. jún. 16. 08:59
 7/12 anonim ***** válasza:

Mondd neki h a gyerkőc még pici és ilyen korban szüksége van még az anyukájára, és felháborító, hogy mások visszamennek dolgozni, ha a pénz sem jobb.

Nálunk anyukám fülét rágta az anyósa, és emiatt 10 hónaposan beadott anyu engem a bölcsibe, amit azóta is bán.

Lényegében viszont a férjednek kéne leállítania az anyját. Nálunk az anyósom állandóan azzal jött, hogy adjak vizet a babának (most 3 hós a baba), mert kiszárad a torka meg csuklik meg ilyen hülyeségek. Minden áldott alkalommal ezzel rágta a fülemet. Mindig visszakoztam, de egy idő után kiakadtam a férjemnek, és beszélt az anyjával. Azóta azzal jön az anyósom h tényleg nem adok neki semmi mást, csak anyatejet?! (kajára gondol...)

2011. jún. 16. 09:08
 8/12 anonim ***** válasza:
mondd meg neki, hogy szeretnéd kiélvezni ennek a pár évnek minden percét és majd dolgozol gyed után
2011. jún. 16. 09:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Szülj még egy babát, és akkor innentől számítva még legalább 2-3 évig otthon vagy! :-)) Ahhoz mit szólna. :-)

Egyébként ne foglalkozz vele, még csak az kéne, hogy ő nevelje a gyereked. Te vagy az anyja, rád van szüksége, nem az anyósodra. Járjon inkább nyugdíjas klubba, ha annyi a szabadideje. ;-)

2011. jún. 16. 09:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Felnőtt ember vagy,TE döntesz az életeddel/életetekkel kapcsolatban!Mért kellene máshogy tenned?!
2011. jún. 16. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!