De az enyém miért nem alszik? Sírni tudnék, amikor anyukák kiakadnak, hogy a babájuk, aki 6 hetes kora óta átalussza az ájszakát MÁR 2 éjszaka is felkelt egymás után!
Barátnőm kislánya 2,5 éves. Még 1 éjszakát sem aludt át!
Az én kislányom 3 hetes kora óta átalussza (este fél 10kor elalszik, reggel 7 körül kel - de korábban 5-kor kelt).
Nincs recept.
Esetleg a suttogóban olvastam: próbáld cumiztatni, h ne kapjon kaját, de a szopási ingerét ledolgozza. Aztán hátha elhagyja a felkelést.
Nálunk nagyon változó, 9-10-kor alszik el fürdés, evés után a 22-én 2 hónapos leányzó. Van, amikor 1-2 körül kel, majd 4-5-körül, és onnantól már max. fél-1 órát alszik, nyűgös. Van, amikor 9-10-től 4-ig bírja, de onnantól nincs megállás, alig lehet rövid időre letenni.
Eddig egy éjszakánk volt, hogy 5-ig aludt, majd kb. 45 perc, evés, büfi, ringatás után még 8-ig bírta és akkor is csak azért ébredt fel, mert ő van a nappaliban és a páromnak kelni kellett munka miatt. Csodás éjszaka volt, remélem lesz még ilyen alkalmanként. ^^
De a 4-5 tényleg brutális, kitartás! Cumit lehet, hogy meg kéne próbálnod, nálunk az szokott hatni, csak van, amikor fél órát ülök mellette, hogy ne essen ki a szájából, míg elalszik, de után legalább egy kis nyugi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!