Miért kell fel éjszaka újból? Már 2 hónapja átalussza az éjszakát 5 hónapos kislányom. Bőv. Lent
Na az enyém is ugyanígy csinálta/csinálja. Hétfőn lesz 6 hónapos, kb 3 hónapos kora óta átaludta az éjszakákat. 3-4 hete újból felébred éjjel is enni. Pedig ő anyatejes, szóval nem hiszem, hogy a tápszertől lenne.
A fogzást sem értem... Akkor nem fájna neki? Mert egyébként nem nyűgös, és ha kap enni, azonnal alszik is tovább.
Szóval engem is érdekelnének a válaszok!
Sziasztok! Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. A legutolsónak üzenem, hogy teljesen egy cipőben járunk, azzal a különbséggel hogy mi tápszeresek vagyunk. ESte elalszik Iza olyan 9 körül majd fél egy magaságábban felkel és megeszik 180ml tápszert, aztán fél 6-kor ismét. Majd 9-kor elalszik és húzza majdnem 12ig.
A fogára én is gondoltam, de nem úgy kel fel mint akinek fáj valami hanem vigyorog, jó kedélyű. Lehet soha nem derül ki, csak most több kajcsira vágyik:) Végül is nem panaszkodom mert jó alvó, ettől sokkal rosszabbak is vannak csak nem akartam hogy valami baj miatt legyen ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!