Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kell fel éjszaka újból?...

Miért kell fel éjszaka újból? Már 2 hónapja átalussza az éjszakát 5 hónapos kislányom. Bőv. Lent

Figyelt kérdés
Az utolsó egy hétben felkel egyszer éjszaka enni. Annyi változás történt, hogy eddig kész tápszert kapott, mert kint élünk angliában és ott lehet ilyet kapni, itt hon vagyunk egy hónapra most és itt csak poralapú van. Az összetevők teljesen ugyanazok. Ezért nem értem. Mi más állhat a háttérben? Köszönöm a válaszokat
2010. aug. 7. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem a foga jön! Legalábbis nálunk 6 hónapos koráig egész jól aludt, aztán jött az éjszakázás 10 hónapos koráig vagy 4x felkelt éjszaka míg ki nem bújtak a fogak..nem hiszem hogy a tápszer miatt lenne!
2010. aug. 7. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:
fog
2010. aug. 7. 20:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Mozgásfejlődés és fogzás is állhat a háttérben. El fog múlni, türelem és kitartás! :)
2010. aug. 7. 20:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Na az enyém is ugyanígy csinálta/csinálja. Hétfőn lesz 6 hónapos, kb 3 hónapos kora óta átaludta az éjszakákat. 3-4 hete újból felébred éjjel is enni. Pedig ő anyatejes, szóval nem hiszem, hogy a tápszertől lenne.

A fogzást sem értem... Akkor nem fájna neki? Mert egyébként nem nyűgös, és ha kap enni, azonnal alszik is tovább.

Szóval engem is érdekelnének a válaszok!

2010. aug. 7. 23:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. A legutolsónak üzenem, hogy teljesen egy cipőben járunk, azzal a különbséggel hogy mi tápszeresek vagyunk. ESte elalszik Iza olyan 9 körül majd fél egy magaságábban felkel és megeszik 180ml tápszert, aztán fél 6-kor ismét. Majd 9-kor elalszik és húzza majdnem 12ig.

A fogára én is gondoltam, de nem úgy kel fel mint akinek fáj valami hanem vigyorog, jó kedélyű. Lehet soha nem derül ki, csak most több kajcsira vágyik:) Végül is nem panaszkodom mert jó alvó, ettől sokkal rosszabbak is vannak csak nem akartam hogy valami baj miatt legyen ez.

2010. aug. 8. 10:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Foga jön, nálunk most jött ki kettő, és éjjel felnyögött párszor és vissza is aludt. tök meglepődtem, mert sírás-rívásra számítottam (amúgy a kislányom eléggé nyűgös típus, hisztis és akaratos:)), ehhez képest semmi. a fogzás nem biztos, hogy sírással jár...
2010. aug. 8. 10:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia, első válaszoló vagyok, nálunk se volt sírás, csak egyszerűen állandóan felébredt, és nehezen aludt vissza, többnyire csak szopival, aztán mikor kibújt szinte egyszerre 6 foga akkor megint jobban aludt!
2010. aug. 8. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!