Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos. És széklet gondok?

6 hónapos. És széklet gondok?

Figyelt kérdés
Kisfiam mióta eszik gyümölcsöt meg krumplit répával,nagyon erőlködik a kakival.Sokszor kis darabokban jön ki neki.Próbáltam,hogy nem adok neki székletfogó ételt,de nem sok mindenen változtatott.Glicerines kúpot adtam neki az segített is de nem adhatok neki állandóan.Nem? Mit adjak neki,hogy ne legyen szorulása?
2011. jún. 16. 07:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Szó szerint ugyanígy jártam:(Aztán a dokibácsi azt mondta,hogy hónapig adjak neki Bonolact pro Kid probiotikumot!Olyan mint a normaflor,csak újabb és por alakú.Nagyon bevált,azóta sem volt semmi gondunk.Most 1 éves.
2011. jún. 16. 07:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Az összes kezdő étel szinte székletfogó. Adjál neki pl. barackot, most már kapható hazai is, az lágyítja a kakit.
2011. jún. 16. 08:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Kislányomnak csak az itthon frissen facsart narancslé segített. Próbáld meg adni neki. Hátha...
2011. jún. 16. 12:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat a barackot imádja,de sajnos az nem vált be.De a narancsot még nem próbáltam de megpróbálom neki..
2011. jún. 16. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:
1. vagyok!A narancsot nagyon óvatosan,mert elvileg csak 1 éves kor után adható.Nagyon allergén lehet!A barack nekünk sem vált be,sőt a Beregi szílvalekvár sem!!!!
2011. jún. 16. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!