Aki külföldön él és hazalátogat, a már külföldön született gyerekével, amíg nem anyakönyvezteti Mo-n nem engedik ki az országból?
Szia.Az anyakonyvel kerlek kitorolhetem a popsim.Vagy bekeretezem es nezem mert masra nem eleg.Komolyan ilyet meg all az eszem es raadasul ez az utobbi 2 ev ujabb rendelete jogszabalya mert 2 eve ilyen meg nem volt.
Valoszinu az anyakonyvi hivatal hibazott.En biztos nem mert mint mezei ember nem bujom folyton az uj jogszabalyok/rendeletek konyvet vagy mi a szosz.De a kistesoval tuti nem jovunk haza ha lesz,akarmi lesz en haza nem jovok az tuti.Irtam az ombudsmannak szerinted valaszolnak????
De te is jol haladsz ha mg mindig nincs benne a rendszerbe.Szoritok!!!!
Koszi.
Nevetseges!!! Nagyon kivancsi leszek mi lesz velunk de elore felek... Lattam a riportot az rtl oldalan, akartam is kerdezni hogy neked a maternity-vel mi van? Tenyleg lejart? A munkahelyeden mit szolnak? Vagy most azon a 3 fi
izetetlen honapon vagy mar? Rohely...
Igen sajna lejart,ugy beszeltuk meg anno h juni 13 tol visszamegyek ugy a szabim is megmarad de kenytelen voltam kivenni ami szinten nem sok mert a maternity leave-t is azzal kezdtem amugy is csak 20napunk van egy evbe.Meg ok is szaroznak itt velem ki se fizette a teljes szabi penzt amit kene.Ez mar nem az elos este nekik se hogy nem a tenyleges osszeget fizeti ki.Vissza megyek kapnak ok is!!!
Irj majd mi volt.Lassan josztok nem ?24. irtal ha jol emlekszem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!