Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinálhatok rosszul vagy...

Mit csinálhatok rosszul vagy másnak is nagyon érzékeny a babája?

Figyelt kérdés
Az én kisfiam lassan 8 hónapos, de még mindig nagyon sírós, hisztis baba. Az elején nagyon hasfájós volt, 6 hónapos koráig rengeteget bukott. Akkor azért volt állandóan nyűgös. Most hogy jön a foga ugyancsak mindig sírós a hangulata, de lassan már nekem is. Mindezeket tetézte, hogy utálta a babakocsit, így a mi életünkből a nagy séták is kimaradtak. Mindig írigykedtem, ha másokat láttam, hogy a boldog, mosolygós babájukkal mentek. Ne értsétek félre, imádom a kisfiamat, de nagyon nehéz néha. Szinte csak én vagyok vele, és néha már arra gondolok, hogy lehet engem nem szeret, és az a baj. Nagyon érzékeny kis ember, ezt mások is megállapították már.
2009. márc. 22. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
74%

Szia,az én manókám lassan 5 hónapos.Nagyon érzékeny pocis volt,most a fogával küzd.Vannak olyan napok,amikor egész álló nap csak kézben van el.Mert különben sír.Babakocsit azóta utálja,mióta hason alszik-tehát alig 2 hónapos kora óta.Így nálunk a kenguru vállt be...hóban fagyban...csak ha nagyon gáz az idő akkor nem megyünk ki.Amúgy nagyon eleven és ha minden klappol-mosolyog/kacag is.

Szerintem nem rontottál el semmit.Ő ilyen!Egyik baba sem viselkedik a nagy könyv szerint.Pl.az enyém még mindig sűrűn eszik,holott már 4 órát is ki kéne bírnia.Keveset alszik összesen 12-max 14órát,pedig ilyenkor még simán aludnia kéne 16-20 órát.Tegyem hozzá a könyv szerint.

Úgyhogy ne aggódj....biztosan ő is mosolyog,csak neked az kevés :-)

2009. márc. 22. 14:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Kislányom is most kezdi megkedvelni a babakocsit,hogy tud ülni,persze nem felülni egyedül,csak megülni,lehet nálatok is most hogy jön a jó idő ki tudsz vele menni,kedvelni fogja,,meghát szegénykém a fogzás megviseli őket,főleg na meg most jön a szeparációs félelem,sajnos ezzel jár,meg írod hogy eleve érzékenyebb baba is,biztos nehéz neked is,légy kitartó,hidd el elmúlik ez az időszak is,menjetek sokat a levegőre,babák közé,próbálgasd a babakocsit,lassan reméljük nem kell ennyi ruha rájuk.De hidd el az sokat segít ha emberek,gyerekek között van,ha meg tudod oldani,menjetek.
2009. márc. 23. 05:24
 3/3 anonim ***** válasza:
2. vagyok,az meg eszedbe se jusson,hogy téged nem szeret,ő most így éli meg a mindennapokat,kinövi ,hidd el .
2009. márc. 23. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!