Tejpépet estére? Vagy inkább zöldséget?
4 hós múlt a lányom, néha úgy érzem kevés neki a tejem. Éjjel minditg felkel, van amikor 3 óránként, van hogy 6-ot is elalszik. Arra gondoltam, esti szopi előtt kaphatna e tejpépet. Laktató is talán, és persze utána kapna cicit.
Nap közben már próbáltam neki az almát és a tököt, nagyon szeret enni, szereti a kanalat, de ilyet nem akarok neki éjjszakára.
Inkabb napkozben etesd a "rendes" etelekkel, es estere tejpep vagy tapszer. De a tapszer kellene neki vagy a rendes szopi. Mennyit tudsz meg szopizni?
Igyel es egyel te is sokat, es tedd sokszor mellre, hogy ne apadjon el a tejed.
Szerintem is a szopi mellett tápszert adjál estére.Aztán ahogyan fokozatosan adsz neki mást is, gyümit, fözeléket akkor jöhet a tejpép is.De akkor is reggel,este ilyen korban szopi vagy/és tápszer!
4 és fél hós manó anyukája
Szia! Az én babám most lesz 5 hós. Ha megvígasztal ő 2 óránként akar enni éjszaka, ezért én is cselhez folyamodtam. Tejpépet adok neki minden este fürdés után és utána mindenkinek jóéjszakát kívánunk és jöhet a szopi. Így csak 2szer kel fel éjszaka este fél 10 után. Viszont van amikor nem fogadja el a tejpépet, hát ilyenkor fel kel többször. Az az igazság, hogy nem mindig jön be ez "megtömöm a gyerkőcöt, hogy sokat kevesebbszer keljen fel" dolog. Az okára még nem sikerült rájönnöm.
Egyébként ő is anyatejes baba, de már kap almát, répát és krumplit, de ő ezeket nasinak képzeli és utána rögtön szopizni akar.
Ne görcsölj a tej mennyiségén, mert az negatívan befolyásol. Hidd el üvöltene, ha éhen maradna. Annyi tejci mindig van, amennyi a babádnak kell és folyamatosan termelődik is. Hinned kell magadban!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!