Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hozzátáplálás? Tízórai kóstolg...

Hozzátáplálás? Tízórai kóstolgattuk eddig a gyümiket, és egy két zöldséget. Tejpépet mikor ehet?

Figyelt kérdés
Délután-kora esti időpontra gondoltam, mert 4 után szopizik valamikor, és 6kor de a hét legtöbb napján ezt kihagyja és után csak fürcsi után eszik. 6 óra körül ksótolhatunk mi tejpépet, ehet akkor? Ti mikor adtátok babátoknak?
2011. ápr. 3. 21:51
 1/2 anonim ***** válasza:
én nem tudtam szoptatni sajnos,de tejpépet kapott eleinte nappal szinte bármikor.sőt...vettem jóéjt tejpépet is,éjszakára is kapott néha.mindegy,mikor adod neki szerintem
2011. ápr. 3. 22:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Azt is inkább délelőtt kóstoltasd meg vele, hogy ha fájna a hasa tőle, akkor ne éjjelre fájduljon meg. Utána teljesen mindegy, mikor adod. Én is adtam vacsorára is, uzsonnára is, aztán arra álltam be, hogy tízóraira adtam, gyümölccsel. Mostmár magában tejpépet nem is szoktam adni, mindig csak kis adagot csinálok belőle, és banánnal, vagy almával keverem össze.
2011. ápr. 3. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!