Tudom befolyásolni, hogy gyermekem milyen kezű lesz?
Ennyi idősen még nem tudni, milyen kezes lesz.
A fiam két éves, és még mindig ott tartunk, hogy elképzelhető, hogy kétkezes lesz, mert ugyanúgy használja a kezeit.
Eleinte csak a balt használta, aztán a jobbat, most mindkettőt.
Mindenesetre szerintem ne erőltesd, hiszen nem baj az se, ha valaki balkezes.
nem, nem tudod befolyásolni, és nagyon nagy butaságot csinálsz azzal, ha nem hagyod ahogy az a keze legyen a domináns, ami lenne egyébként, neadjisten még majd át is akarod szoktatni ha bal kezes lesz
megzavarja az agyféltekéi közötti összhangot, és sokkal nagyon baj lesz belőle, annál hogy esetleg balkezes a gyerek
egyáltalán miért baj ha balkezes lesz? az enyém is balkezes , de akkor mi van? nem is értem
hú ne csinálj hülyeséget kérlek szépen!!!
Félre értettél utolsó előtti!
Nem szándékozom megváltoztatni azt hogy mivel fogjon, azt majd ő eldönti én csak megszokásból adom a jobb kezébe a dolgokat (és van hogy amelyiket érem abba) csak érdekelt hogy ez baj e, vagy majd ő úgy is úgy csinálja ahogy jónak érzi.
13.10-es vagyok
igen, akkor félreértettem, bocsánat!!
ez így nem baj egyáltalán, majd ő úgyis abba a kezébe fogja ami neki tetszik :)
csak azért írtam ezeket az előbb, mert nekem ismerettségi körömben volt erre példa sajnos, (velem egykorú anyuka) erőszakkal akarták átszoktatni a kislányt a jobb kezességre, és a vége orvos lett, mert a kislány agyában ez vmit nagyon megzavart :(
nálunk mindenki jobb kezes, kisfiam mégis balkezes lett, (vmi távoli őstől örökölhette vagy nem tudom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!