Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak, hogy ne fájjon...

Mit csináljak, hogy ne fájjon neki ennyire?

Figyelt kérdés

Kislányomnak 2 napja hasmenés szerű a széklete. Az ügyeleten azt mondták, hogy mivel nem nagy mennyiség, csak kencés, így nem kell semmit csinálni. Teát adjunk neki, hogy pótoljuk a folyadékot. De a kaki csúnyán kicsípte a fenekét. Azóta ha jön az a kis puki és hozzá a pici kencés kaki, akkor sír, visít, mert fáj neki nagyon. Mivel kenjem, ha a Sudocrem nem használt?

Holnap megyünk az orvoshoz, de addig kéne valami okosság.

2011. jún. 13. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Neogranormon
2011. jún. 13. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Neogranormon és ha tudjátok szellőzés. Nekünk ez bevált.

2011. jún. 13. 21:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Popsitörlőt ne használj, és Neogranormon, szellőztetés.
2011. jún. 13. 21:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Neogranormon,kamillával mosd és levegőzzön feneke.Ez a legtutibb kombó:)

Legalábbis nálnuk az volt,mikor fél nap alatt véresre marta a fenekét a hasmenés.

2011. jún. 13. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokat kínlódtam vele én is. kipróbáltam mindent, és ami bevált az a szellőztetés, tiszta vízzel lemosás, és cink oxidos hintőpor, de bármelyik jó. most van nekem olyan ami direkt ilyen popóra van. naturlandos hintőpor sparsorium infantum. a krémek nem jók, mert nem szellőzik a kis bőre, és nehezen gyógyul. bárcsak én is a kencék helyett ezzel kezdtem volna. sok sikert
2011. jún. 13. 21:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Minden pelenkacserénél mosd meg vízzel is, ne csak popsitörlővel töröld le. Alaposan szárítsd meg a bőrét, óvatos törlés és kicsit hagyd szabadon. És utána jöhet a krém, ami hámosít és gyulladást csökkent. Én is Neogranormonnal szoktam kenni neki, ha pirosabb a popsija. Nálunk a Sudocream nem igazán vált be semmire sem.
2011. jún. 13. 22:28
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A dokinő is csak a Neogranormont tudta javasolni. De már készítettem kamillát, azzal fogom lemosni a ksi fenekét, és szellőztetem ezerrel. Még szerencse, hogy jó idő van. :)

A férjem is mondta, hogy hintőporozzuk inkább, mert annak több értelme van. Majd meglátjuk. Remélem hamar túlesünk ezen, mert szenved szegényke. :(

2011. jún. 14. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!