Miert hisztizik cumizaskor, szopizaskor, miközben ehes?
Nem faj a torka, szelel az orra, üres a hasa, csak nyelnie kene, de egy-ket korty utan hisztizik, mint, ha nem kene neki, aztan meg azert, mert nem adom. A cicimmel es a cumival is ugyanazt jatsza. Minden 20 ml utan meg kell böfiztetnem, mert sok levegöt nyel a hiszti miatt.
Igazabol nem ertem, mi lehet a gond. Minden fele keppen megprobaltam mar tartani a cumit, a szopizast is ülve, fekve, de mindig ugyanaz a hiszti a vege.
Ö is azt csinalja, hogy tömi a szajaba a kezet, mert örülten ehes, en elveszem a kezet, adom a tejcsit, egy-ket kortyot elvezettel iszik, majd ujra tekeredik, feszkelödik, kilöki a nyelvevel.
Leginkabb akkor csinalja ezt, amikor egy kicsit almos. Lehet, hogy tenyleg nem ehes es en felreertelmezem, amikor a kezet a szajaba tömködi.
Igen, közben rajöttem, hogy, akkor csinalja leginkabb, ha mar faradt. Mostanaban hamarabb farad es többet alszik. Szerencsere vegül is nem eszik kevesebbet, mint eddig, es lathatoan szepen fejlödik, amugy jo a hangulata, ha ebren van sokat mosolyog.
Ha hiszit percek vannak, akkor meg szoktam ilyedni, hogy esetleg a gyomraval van valami gond, hogy nem fer bele egyszerre egy adag tejcsi. Igy többször eszik kevesebbet, elmegy az egesz napom vele. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!