Mit csinálhatnék 11 hetes kislányommal, aki nappal annyira nézelődik, hogy nem hajlandó bekapni a cicit szopizáskor? Éjjel minden simán megy, de világosban indul a cirkusz.
Felfedezi a világot, ez így szokott lenni. Ilyenkor többször kell kínálni, ugyanarra a cicire is visszateheted ha gyorsan abbahagyja a szopit mert érdekli valami.
Éjjel azért nincs gond mert akkor teljesen csend van és sötétség, a babák éjjel többet, nagyobb mennyiségeket szopiznak, ha nappal sokat kíváncsiskodnak.
Idővel majd azt is megtanulja hogy " nem marad le semmiről" amíg szopizik. Ha türelmes vagy magától is visszaáll majd a rend.
Nálunk is volt egy ilyen korszak, én sétálva - ringatva szoptattam 2 hétig körbe-körbe jártam a nappaliban így volt mozgás nézelődés és közbe evés is.
Kitartás!!!
Nagyon édes kÍváncsi kislányod van :)
Hülyén hangzik, de mi lenne, ha tennél egy lepedőt a fejedre? Mármint, hogy boruljon le a fejedről sátort alkotva. Hátha ez elég ingerszegény lenne neki... Apuka pedig fotózza le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!