Milyen gyümiket lehet összekeverni 5hós babának?
Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 17:23
1/4 anonim válasza:
már csak akkor keverd, ha egyenként megkóstólta már mindegyiket/amelyiket már lehet természetesen./ a babám 6 hónapos, 3 hete kezdtük a hozzátáplálást, mi a zöldségekkel kezdtük, most ismerkedik a gyümölcsökkel. én hipp-et veszek, alma-banán, stb.
2/4 anonim válasza:
A korának megfelelő, már kóstoltakat. Én a répához, cukkinihez, sütőtökhöz és más zöldséghez is keverek pl. almát.
3/4 anonim válasza:
Az almával kezdd a kóstoltatást. Először csak a levet add neki 4-5 napig, aztán adhasz neki üvegreszelőn lereszelt pépet. Utána jöhet az őszibarack, 3-4 napig magában. Utána a őszibarackhoz keverhetsz banánt, ezt is 3-4 napig add. Utána pl. meggyet banánnal 3-4 napig. Ha ezek megvannak, adhatod a főtt zöldségeket sorban: krumplit, sárgarépát, céklát, sütőtököt, gesztenyét.
Az a lényeg, hogy mindig csak 1 új dolgot adj neki, és azt is 3-4 napig minimum, hogy lásd, hogy reagál rá. Ha semmi baja nincs tőle, akkor a már ismerteket keverheted bárhogy egymással, a fantáziádra van bízva. Csak ha hasfogós gyümit adsz neki, akkor figyelj majd oda később, hogy a főzelékek legyenek hajtósak, hogy ne legyen gond.
4/4 anonim válasza:
Nekem ( 5 és fél hós) 3 hete kezdtük a hozzátáplálást mert elfogyott a tejcim.:( Először alma, őszi, banán, szilva, körte. Mindig külön adtam neki és először kóstolót aztán lassan egy egész adagot. Azért kell külön, hogy ha allergiás valamire tudd hogy mi volt az. Aztán keverheted, bár én csak a zöldségeket keverem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!